زمان مطالعه: 12 دقیقه

خیلی از خانم‌ها به دلیل ایرانی بودن یا محل زندگی خود سعی دارند کار نکردن خود را توجیه کنند. غافل از اینکه در همین کشور خودمان، ایران، خانم‌های زیادی را از شهرهای بزرگ و کوچک داریم که افتخارات مهمی در ایران و حتی جهان رقم زدند. خبر خوب این است که درآمدزایی و موفقیت، سن و سال و جنسیت نمی‌شناسد. پس در این مطلب از آکادمی کسب و کار پاکراه همراه ما باشید تا با زنان موفق ایرانی در کسب‌وکار آشنا شوید.

معرفی زنان موفق ایرانی در کسب‌وکار

بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفته است، 80 درصد خانم‌ها اعتماد به نفس کافی ندارند. این آمار چندان جالبی نیست و مانع خیلی از اقدامات از جمله شروع یک کسب‌وکار می‌شود. در حالی که زنان موفق زیادی از شهر و روستا‌های مختلف ایران توانسته‌اند وارد دنیای کسب‌و‌کار شوند و درآمد‌های بسیار خوبی به دست بیاورند. این زنان نه تنها خودشان شاغل هستند، بلکه با کارآفرینی فرصت‌های شغلی بسیار خوبی را به خانم‌هایی که به مستقل شدن علاقه دارند، پیشنهاد می‌دهند. آشنایی با داستان زندگی این افراد می‌تواند الهام بخش زنان و دختران کشورمان هم باشد. در ادامه زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار را معرفی و به شما کمک می‌کنیم تا با‌ ایده گرفتن از تجربیات و استراتژی‌های موفق آن‌ها بتوانید در مسیر درستی قدم بگذارید. 

نازنین دانشور؛ کسی که باخت را باور ندارد

یکی از زنان موفق و افتخار آفرین ایران، خانم نازنین دانشور است که ارشد رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی‌ امیرکبیر را دارد. این بانو برای چند سال به آلمان مهاجرت کرد تا اینکه بعد از یک مدت دوباره به ایران بازگشت و با راه‌اندازی شرکت تخفیفان، بستر خوبی برای خرید خدمات و محصولات مورد نیاز با قیمتی مناسب را فراهم کرد. تخفیفان با وجود رقیب سرسخت خود یعنی نت برگ، اکنون سهم 60 الی 70 درصدی بازار این حوزه را در دست گرفته است.

نازنین دانشور؛ بنیان‌گذار سایت تخفیفان، زن موفق ایرانی

خانم دانشور بر این باور است که اگر خانم‌ها در جامعه جدی گرفته نمی‌شوند، کوتاهی خودشان است. پس باید برای پیشرفت شغلی، به دست آوردن حقوق بیش‌تر و به دست آوردن جایگاه خود بجنگند. یکی از بهترین نکات مصاحبه ایشان، استفاده از تبلیغات گوگل به عنوان اولین روش برای افزایش ترافیک سایت بود.

تبسم لطیفی؛ از کارمندی تا کارآفرینی برای مادران

تبسم لطیفی یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که به عنوان بنیانگذار استارتاپ مامان پز، ‌ایده‌های جدید و متفاوتی برای کارآفرینی در منزل ارائه داده است. تبسم لطیفی در دانشگاه صنعتی شریف رشته مهندسی برق خوانده و اکنون در استارتاپ خود مجموعه‌ای از خانم‌های خانه دار را گرد هم آورده تا به سفارش مشتری برای آن‌ها انواع غذا‌های خانگی درست کنند.

مامان پز استارتاپی است که این روزها بیش از 1500 خانم خانه دار تهرانی را مشغول به کار کرده است. این استارتاپ روزانه حداقل 10 هزار سفارش را به دست مشتریان می‌رساند و این آمار چیزی حدود 2 برابر میزان فروش بزرگ‌ترین رستوران‌های ایران است.

تبسم لطیفی؛ بنیان‌گذار استارتاپ مامان پز، زن موفق ایرانی

فاطمه مقیمی؛ قدرتمندترین زن کارآفرین

فاطمه مقیمی یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار حوزه حمل‌ونقل است که ابتدا کار خود را در بخش ترجمه آغاز و سپس به کامیون داری راه پیدا کرده است. او که در سال 1363 توانست شرکت خصوصی خودش را راه‌اندازی کند، به عنوان مدیرعامل شرکت سدید بار در زمینه حمل‌ونقل بین‌المللی با کشتی‌های خصوصی فعالیت می‌کند. جالب‌تر از حوزه‌ای که خانم مقیمی انتخاب کرده، این است که ایشان بعد از 2 سال آمدن و رفتن برای کسب مجوز هرگز ناامید نشدند!

فاطمه مقیمی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی در رشته مدیریت بازرگانی راه و ساختمان است، ارشد مدیریت بازرگانی و دکترای مارکتینگ دارد. خانم مقیمی به عنوان اولین نماینده سازمان جهانی تبلیغات در ایران توانست در سال 2016 عنوان کارآفرین برتر زن در کنفدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنعت آسیا را از آن خود کند.

فاطمه مقیمی؛ قدرتمندترین زن کارآفرین

سهیلا سلحشور کردستانی؛ زنی که فقط یک کارآفرین نیست

یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار تولید تجهیزات پزشکی و دارویی، سرکار خانم سهیلا سلحشور است که فوق دکترای تخصصی بیولوژی دارد. سهیلا سلحشور توانست با تاسیس شرکت کیوتک در سال 1380 تا به الان 2 کتاب، 50 مقاله و بیش از 22 مورد اختراع ارائه دهد. شرکت کیوتک که در زمینه تولید محصولات ضد عفونی‌کننده، ترمیم‌کننده، بند آورنده خون و.. فعالیت دارد، مخفف سه کلمه کیفیت، تولید و تکاپو است‌. تمام اختراعات این شرکت در حوزه مهندسی پزشکی ساخته می‌شوند. خانم کردستانی بر این باور است که زن بودن نمی‌تواند هیچ محدودیتی برای موفقیت من ایجاد کند!

سهیلا سلحشور کردستانی؛ بنیان‌گذار شرکت کیوتک، زن موفق ایرانی

مرضیه سنوئی محصل؛ راه‌اندازی کسب‌وکار در 53 سالگی

مرضیه سنوئی کارآفرین و از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که فارغ التحصیل رشته شیمی بوده و در سال 1384 موفق به تاسیس شرکت داروسازی شده است. او عضو انجمن‌ها و موسسات مختلفی مثل کانون کارآفرینان کشور، انجمن گیاهان دارویی، انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و… بوده و تا کنون عناوین و جوایز گوناگونی به دست آورده و به عنوان بانوی برتر صنعت هم از او تقدیر شده است.

مرضیه سنوئی محصل؛ تثبیت‌کننده گران‌ترین عطرهای دنیا

خانم سنوئی محصل در مصاحبه خود گفته که ادامه دادن راه برای خانم‌ها خیلی هم آسان نیست؛ اما ما این سختی‌ها را کنار زدیم تا به اهدافمان برسیم. ایشان از 2 دختر خود هم در کارها کمک می‌گیرد و در کارخانه خانم سنوئی مشغول فعالیت هستند.

زلیخا عادلی؛ زنی که فرش ترکمن را به تمام دنیا معرفی کرد

زلیخا عادلی یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که مدرک کارشناسی دارد و در سال ۱۳۸۲ به عنوان مدیر آموزشگاه فنی و حرفه‌ای نگارستان انتخاب شده است. این بانو تاکنون توانسته اقدامات ارزشمندی برای معرفی فرش ترکمن و وارد کردن آن به بازار انجام دهد. خانم عادلی که سابقه انتخاب شدن به عنوان کارآفرین برتر را دارد، عضو هیات امنای کانون کارآفرین گلستان و رئیس کمیسیون بانوان استان است.

زلیخا عادلی؛ مدیریت آموزشگاه فنی و حرفه‌ای نگارستان

رخشان بنی اعتماد؛ بانویی از جنس هنر

رخشان بنی اعتماد یکی دیگر از افراد حاضر در لیست زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که به عنوان یک هنرمند حرفه‌ای شناخته می‌شود. این بانو با فیلمسازی در حوزه مسائل اجتماعی، مشکلات و چالش‌های زنان را به صورت واقع بینانه به تصویر کشیده و از سال 1360 به عنوان کارگردان، تهیه‌کننده، برنامه ریز، سرمایه‌گذار، منشی صحنه، نویسنده و بازیگر در دنیای هنر فعالیت دارد و تاکنون جوایز زیادی به دست آورده است.

رخشان بنی اعتماد؛ از زنان موفق ایرانی در دنیای هنر

آزاده داننده؛ شخصیت برتر سال در حوزه فاوا

آزاده داننده یکی از زنان موفق و کارآفرین ایرانی در عرصه فناوری اطلاعات است که مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر دارد. این بانو از سال 1383 شرکت فناوران اطلاعات بهاران را تاسیس کرده و اکنون عضو انجمن زنان کارآفرین است. شرکت خانم داننده به عنوان یک محیط کاری کاملا زنانه و موفق شناخته می‌شود.

خانم آزاده داننده؛ بنیان‌گذار شرکت فناوران اطلاعات بهاران

فریال مستوفی؛ رقیب میلیون دلاری بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان

خانم فریال مستوفی یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که از سال 1372 با تاسیس مجموعه شرکت‌های هلدینگ KDD به عرصه معدن و صنایع معدنی وارد شده است. این بانوی کارآفرین با مدیریت این مجموعه توانست در هیات نمایندگان اتاق‌های بازرگانی استانی و کشوری عضو شود و حتی ریاست بعضی از این هیات‌ها را بر عهده بگیرد.

فریال مستوفی بنیان‌گذار شرکت های هلدینگ kdd، زن موفق ایرانی

مرضیه مکرمی؛ حمایتگر خانم‌های کشاورز روستایی

مرضیه مکرمی یکی دیگر از کارآفرینان زن موفق در ایران است که در زمینه کشاورزی روستایی فعالیت دارد. این بانو که شرکت خود را در سال 1389 در شهرستان مرودشت فارس تاسیس کرده، از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی حمایت می‌کند. از این رو موفق به دریافت لوح تقدیر از فرمانداری و جهاد کشاورزی مرودشت شده است.

مرضیه مکرمی؛ از زنان موفق ایرانی در حوزه کشاورزی

یاسمن مویدی؛ مبدع ورزش اصیل ایرانی

یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار خانم یاسمن مویدی است که به عنوان یک کارآفرین موفق در حوزه فعالیت‌های اقتصادی برای بیش از 4000 بانوی ایرانی شغل ایجاد کرده است. یاسمن مویدی که به عنوان مدیر شرکت ورزشی موسسه صلح و دوستی بین‌المللی “برای تونیک” انتخاب شده، تا کنون 2 جایزه ارزشمند در زمینه کارآفرینی به دست آورده است.

یاسمن مویدی؛ مبدع ورزش اصیل ایرانی

زهره صداقت سلطان آبادی؛ حامی بانوان

یکی دیگر از زنان موفق کارآفرین، زهره صداقت سلطان آبادی است که در سال 1385 شرکت خود را در زمینه منسوجات تاسیس کرد. نکته جالب راجع به شرکت خانم صداقت این است که تمام کارکنان آن از میان زنان بدسرپرست یا سرپرست خانوار انتخاب شده‌اند. این بانوی ایرانی تا کنون 2 هزار خانم سرپرست خانوار را تحت آموزش قرار داده و مدال طلای کارآفرینی را دریافت کرده است.

زهره صداقت سلطان آبادی؛ از زنان موفق ایرانی در حوزه منسوجات

لاله قاسمعلی؛ کسب‌وکاری که در دوران کرونا رونق گرفت

یکی از زنان موفق ایرانی که از دوران کرونا به بهترین شکل استفاده کرد، لاله قاسمعلی است. این بانوی کارآفرین با تولید محصولات بهداشتی نانویی با استاندارد‌های معتبر، شرایط اشتغال برای بانوان را فراهم کرد و با تاسیس شرکت زیما پارک آسیا باعث شاغل شدن 30 نفر از آن‌ها شد.

لاله قاسمعلی بنیان‌گذار شرکت زیما پارک آسیا

بنفشه صدیق؛ الفبای صنعت را از پدر آموخت

بنفشه صدیق که به عنوان موسس شرکت تولیدی صنعتی شیگال شناخته می‌شود، از اعضای هیات مدیره موسسه توانمندی‌های زنان آسیا است. این بانو به عنوان مدیرعامل انجمن ملی زنان کارآفرین انتخاب شده و رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه مرسل است. از بنفشه صدیق در سال 85 به عنوان کارآفرین برتر ساوه، در سال 87 به عنوان کارآفرین زن برتر در بخش صنایع، در سال 91 به عنوان تولید‌کننده برتر ملی و در سال 93 به عنوان کارآفرین جوان برتر از او تقدیر شده است.

بنفشه صدیق؛ زن موفق ایرانی، بنیان‌گذار شرکت تولیدی صنعتی شیگال

مژگان روستایی؛ از زندگی کارمندی تا علاقه‌مندی به حیوانات

یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار مژگان روستایی است که در حوزه پرورش کروکودیل و صادر کردن آن به کشور‌های مختلف فعالیت می‌کند‌. این بانو که نام او در لیست زنان کارآفرین ثروتمند ثبت شده، ابتدا به عنوان کارمند فعالیت داشت تا وقتی به دلیل علاقه به حیوانات حوزه کاری خود را تغییر داد و به یک چهره سرشناس جهانی تبدیل شد! مژگان روستایی در سال 94 توانست تندیس بانوی کارآفرین را از آن خود کند.

مژگان روستایی؛ اولین پرورش‌دهنده کروکودیل در خاورمیانه

گلرخ بحری؛ بانویی با قلب مهربان

گلرخ بحری فارغ التحصیل مقطع ارشد در رشته مدیریت بازرگانی از دانشکده بازرگانی بهار است که به عنوان یکی از بنیانگذاران خیریه مهربانه در ایران شناخته می‌شود. او و همکارانش با ایجاد این پلتفرم کاری کردند تا هر کسی که دوست دارد حتی در حد 1000 تومان از پول خود را به بقیه کمک کند. گلرخ بحری به عنوان یک کارآفرین خلاق همواره به دنبال ابداع ابتکارات جدید برای توانمندسازی زنان است.

گلرخ بحری؛ بانوی موفق ایرانی، بنیان‌گذار خیریه مهربانه

هاله حامدی فر؛ رقم زدن تغییرات با دستان خالی

هاله حامدی فر یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که به عنوان چهره تاثیرگذار در توسعه صنایع دارویی ایران و صادرات دارو به کشور‌های دیگر شناخته می‌شود. این بانو که مدرک دکترای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد، تاکنون برای 1500 نفر شغل ایجاد کرده و چندین بار از او تقدیر شده است. همچنین توانسته در سال 2016 نشان Pharma Hero را از موسسه بین‌المللی UBC دریافت کند.

هاله حامدی فر؛ رقم زدن تغییرات با دستان خالی

هاله حامدی فر نشان Pharma Hero را دریافت کرده است.

سعیده قدس؛ حمایتگر کودکان سرطانی

سعیده قدس یکی از زنان کارآفرین ایرانی است که بنیانگذار موسسه محک بوده و بیش‌تر از 30 سال است که برای کمک به کودکان سرطانی تلاش می‌کند. تولد فرزند دوم سعیده باعث شد از کار استعفا دهد تا به بزرگ کردن فرزند خود بپردازد. اما یک اتفاق ناخوشایند در تولد 2 سالگی کیانا (دختر خانم قدس) باعث شروع کار خیریه محک شد. رمان تاریخی کیمیا خاتون نوشته سعیده قدس تا کنون چندین بار تجدید چاپ شده و این بانوی موفق نشان لیاقت در کارآفرینی اجتماعی را از گروه علمی پژوهشی کارآفرینان و مدیران بزرگ ایرانی دریافت کرده است.

سعیده قدس؛ بنیان‌گذار خیریه محک

معرفی موفق‌ترین زنان در کسب‌وکار از روستاهای ایران

اگر فکر می‌کنید به خاطر زندگی در روستا هیچ وقت نمی‌توانید کار کنید و درآمد خوبی به دست بیاورید، سخت در اشتباهید! زندگی در روستا شاید محدودیت داشته باشد؛ اما باز هم فرصت‌های شغلی زیادی در اختیار خانم‌ها می‌گذارد. در ادامه چند تا از موفق‌ترین زنان در کسب‌و‌کار را معرفی می‌کنیم که اهل روستا بوده‌اند اما با کارآفرینی مستقل شده و به درآمد‌های خوبی رسیده‌اند:

خاور جربانیان

خاور جربانیان یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که با یک‌ ایده ساده توانست روستای زادگاهش را آباد کند. این خانم که به همراه همسر خود در روستای سرولات گیلان زندگی می‌کرد، تصور داشت که چاره‌ای جز کشاورزی و باغداری ندارد. در حالی که با مهمان نوازی از مسافران و پذیرایی از آن‌ها با غذا‌های لذیذ و خوشمزه به مرور اسمش روی زبان‌ها افتاد و بعد با تاسیس یک رستوران 500 متری برای 40 نفر دیگر هم کارآفرینی کرد.

خاور جربانیان؛ موسس رستوران خاور خانم

مریم جوکار

مریم جوکار یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار و اهل روستا‌های دوردست شهرستان لنده است که در حوزه پخت کیک و شیرینی‌های خانگی فعالیت دارد. امروزه به لطف فضای مجازی بانوان روستایی هم می‌توانند با تبلیغ هنر‌هایی که دارند به درآمد برسند. مثل خانم مریم جوکار که به یاسوج و شهر‌های اطراف هم ارسال دارند و در حوزه کاری خود شهرت خوبی پیدا کرده‌اند.

یاسمن ظاهری

یاسمن ظاهری یکی دیگر از زنان موفق کارآفرین اهل روستا است که با همت زنانه خود توانسته با پرورش زنبور عسل درآمد خوبی به دست بیاورد و الهام بخش بقیه بانوان روستایی باشد. او عقیده دارد که یک زن تنها با داشتن همت قوی می‌تواند از پس این کار بر بیاید، وگرنه دیر یا زود شکست او حتمی است!

زنان کارآفرین ایرانی موفق در جهان

در گروه‌های مهاجر، ایرانیان با آمار 60 درصدی بیش‌ترین میزان خوداشتغالی را از آن خود کردند. این آمار خیلی کمی نیست و نشان می‌دهد ایرانیان نه فقط در کشور خودشان بلکه در جهان هم هم موفق باشند. در ادامه خانم‌هایی را معرفی می‌کنیم که در جهان، افتخارات زیادی رقم زدند.

انوشه انصاری

انوشه انصاری اولین زن فضانورد ایرانی که توانست به‌ ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند. این بانو ریاست شرکت Prodea Systems و مدیر عاملی شرکت‌های Inc و Telecom Technologies را برعهده دارد. انوشه انصاری نخبه ایرانی و فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه‌های جورج میسون و جورج واشنگتن است.

انوشه انصاری اولین زن فضانورد ایرانی

پریسا تبریز

پریسا تبریز یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که لقب شاهزاده امنیت را به خود اختصاص داده و سال‌هاست که به عنوان مدیر و متخصص امنیت در شرکت گوگل فعالیت می‌کند. جالب است بدانید که رشته او مهندسی کامپیوتر بوده و قبل ورود به دانشگاه حتی به رایانه دست هم نزده بوده تا اینکه داستان کاپتان کرانچ یکی از معروف‌ترین هکر‌های معاصر الهام بخش او شده است.

پریسا تبریز؛ شاهزاده امنیت، زن موفق ایرانی

سحر هاشمی

یکی از زنان موفق کارآفرین ایرانی سحر هاشمی است که به عنوان بنیانگذار کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای ریپابلیک در انگلیس شناخته می‌شود. این بانو چندین کتاب پرفروش در زمینه کاری خود منتشر کرده و یک سخنران و مدرس تاثیرگذار در زمینه موضوعات کارآفرینی است.

سحر هاشمی؛ بنیان‌گذار کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای ریپابلیک

نگین میرصالحی

نگین میرصالحی یکی از زنان موفق ایرانی در حوزه کسب‌وکار‌های آنلاین است که ابتدا فعالیت خود را به عنوان بلاگر مد و فشن آغاز کرده و اکنون به عنوان یکی از مدل‌های مشهور ایرانی، صاحب برند گیسو است.

نگین میرصالحی؛ بنیان‌گذار برند گیسو، خانم موفق ایرانی

شهرزاد رفعتی

شهرزاد رفعتی یکی از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که نام او در لیست کارآفرینان مشهور و ثروتمند کانادا دیده می‌شود. این بانوی کارآفرین که فارغ التحصیل رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه بریتیش کلمبیا است، در سال 2005 کمپانی چند رسانه‌ای خود را برای پخش آنلاین ویدئو تاسیس کرد. شهرزاد رفعتی در سال 2012 موفق به دریافت جایزه 40 فرد موفق زیر 40 سال شد و در سال 2015 جایزه برترین کارآفرین زن کانادا را دریافت کرد.

شهرزاد رفعتی از زنان موفق ایرانی و ثروتمند در کانادا

رکسانا ورزا

رکسانا ورزا یکی دیگر از زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار است که به عنوان مدیر بزرگ‌ترین پردیس جهانی استارتاپ‌ها به نام Station F شناخته می‌شود و افتخارات زیر را به دست آورده است:

  • راه‌اندازی وبلاگ Techbaguette مربوط به بررسی تمام جوانب فعالیت‌های استارتاپ
  • راه‌اندازی شبکه Girls in Tech برای حضور پررنگ بانوان در عرصه تکنولوژی و کارآفرینی
  • مشارکت در راه‌اندازی بزگترین محیط استارتاپی دنیا یعنی شرکت Fores Media

رکسانا ورزا؛ بنیان‌گذار استارتاپ Station F

ثریا دارابی

ثریا دارابی از زنان موفق ایرانی در حوزه کسب‌و‌کار است که به عنوان یکی از بنیانگذاران وب سایت پرطرفدار Foodspotting شناخته می‌شود. این بانوی کارآفرین وب سایت موفق Zady را در حوزه مد و فشن تاسیس کرده و تولید‌کننده لباس‌های شیک و ماندگار با قیمت‌های عالی است. نشریه fast company در سال 2010 از ثریا دارابی‌ به عنوان خالق برتر یاد کرد.

ثریا دارابی؛ موسس فود اسپاتینگ

میان کارآفرینان موفق زن ایرانی چه ویژگی‌هایی وجود دارد؟

با بررسی زندگینامه کارآفرینان موفق زن ایرانی به این نتیجه می‌رسیم که این بانوان عاشق رسیدن به دستاورد‌های بزرگ هستند. از آنجایی که رشد، موفقیت و شادی را حق خود می‌دانند برای تحقق آن تا جایی که بتوانند، می‌جنگند! زنان موفق ایرانی در کسب‌و‌کار اعتماد به نفس بالایی دارند و به دنبال این نیستند که خود را به بقیه اثبات کنند. اما در جامعه‌ای که امتیازات بیش‌تری برای مردان در نظر گرفته به خود می‌بالند و همواره سرشان را بالا نگه می‌دارند!

تمام اقدامات تاثیرگذار زنان موفق کارآفرین ایرانی از روی آگاهی کامل است و هر گونه قدرت نمایی یا وابستگی شخصی به هیچ وجه این بانوان را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. تحصیل علم و مطالعه کتاب‌های مرتبط با حوزه کاری هم از ویژگی‌های دیگر این زنان قوی و تاثیرگذار است که آگاهی آن‌ها را بیشتر می‌کند. زنان کارآفرین موفق بدون افکار منفی یا احساس گناه دورشان را با آدم‌های حرفه‌ای و و با تجربه پر می‌کنند و معتقدند که ترس مانع پیشرفت آن‌ها می‌شود. از این رو پس از تعیین هدف کاملا مطمئن به سوی آن گام برمی‌دارند تا وقتی که موفق شوند.

سخن پایانی

در این مطلب تعداد زیادی از زنان موفق ایرانی در کسب‌وکار را معرفی کردیم. تعداد زیاد این اسامی نشان می‌دهد باید بهانه‌ها را کنار بگذارید و هیچ کاری نشد، ندارد. اما در کنار سخت کار کردن، تلاش و پشتکار باید اصول شروع یک کسب‌وکار و موفق بودن را هم بلد باشید. برای این کار کافی است از افراد متخصص کمک بگیرید. آقای ایمان پاکراه با راه‌اندازی آکادمی خود توانسته به‌صورت تخصصی در زمینه مشاوره به کسب‌وکارها فعالیت کند. اگر شما هم به عنوان یک خانم به خودتان باور ندارید یا از شروع کار می‌ترسید کافی است از خدمات مشاوره کسب‌وکار آکادمی پاکراه استفاده کنید. همچنین در بخش نظرات همین صفحه سوالات خود را بپرسید تا مشاوران ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟
امتیاز
avatar

تحریریه آکادمی پاکراه

جمعی از محققین در زمینه کسب و کار

تیم تحریریه آکادمی ایمان پاکراه، با علم روز و تحقیق، محتواهای کاربردی و پویا در حوزه کسب و کار را ارائه می‌دهد. ما با افتخار تجربیات و دانش خود را با شما به اشتراک می‌گذاریم تا شما نیز به سمت دستیابی به اهداف کسب و کار خود حرکت کنید.