وقتی مریض شدهایم و حالمان بد است، سریع به مطبی که میشناسیم، مراجعه میکنیم. بهنظرتان چه طوری این مطب را در ذهنمان نگه داشتهایم؟ حتما بخاطر نزدیک بودن مطب آن را میشناسیم یا کسی آن را به ما توصیه کرده است، شایدم هم از طریق پیامک تبلیغاتی مطب با آن آشنا شدهایم.
بله همین تبلیغ است که یک مطب را به شما یادآوری میکند. برای همین تبلیغات مطب باید آنقدر قدرتمند باشد که بیمار در هر شرایطی بتواند شما را بهخاطر آورد. تبلیغات مطب را میتوانید به دو صورت آنلاین و آفلاین و یا با دریافت مشاوره تبلیغات در آکادمی پاکراه انتخاب کنید.
میتوانید کمپین تبلیغاتی را با شناسایی مخاطب هدف و بر اساس سلایق او پیش ببرید و بعد منتظر بمانید تا نتیجه آن را دریافت کنید. در این مقاله از آکادمی پاکراه با ما همراه باشید تا صفر تا صد نحوه تبلیغات مطب پزشکان را به شما آموزش دهیم.
تبلیغات مطب پزشکان
تبلیغات مطب پزشکان چیست؟ وقتی از طریق ابزارهایی تبلیغاتی بتوانیم وجه تمایز مطب پزشکان را به مخاطب هدف نشان داده و توجه او را جلب کنیم، پس در واقع تبلیغ مطب صورت گرفته است.
شاید از خودتان بپرسید تبلیغ برای مطب پزشکان هم لازم است و همه اینها بازیهایی است که آژانسهای تبلیغاتی به راه انداختهاند تا پول دربیاورند. اگر با خودتان کمی فکر کنید، وقتی کسی شما را تبلیغ نکند، پس من در هنگام نیاز چطور بین این همه پزشک حاذق شما را پیدا کنم؟
امروز حدود ۴.۸ میلیارد نفر در جهان از فضای مجازی استفاده میکنند، آیا میتوانید در این فضا قرار نگیرید و فقط به تبلیغات دهانبهدهان اکتفا کنید. بااینحال حتماً خودتان هم میدانید که اگر از فضای مجازی برای معرفی مطب خود استفاده کنید و روزانه ریلزهایی از مراجعین خود به مطب در اینستاگرام بگذارید، پس از رقبای خود عقب نمیمانید.
تبلیغات مطب پزشکان مانند تمام تبلیغات دیگر برای شروع به تحقیق بازار نیاز دارد. بعد وقتی مخاطب هدفتان را پیدا کردید، حالا وقت آن است که او را تحویل بگیرید و محتواهای تبلیغاتی خلاقانه بسازید.
فقط یک چیز در تبلیغ مطب باید مدنظرتان باشد، اینکه تبلیغ برای ارائه ویژگیهای مطب نیست، بلکه برای معرفی فواید استفاده از آن ویژگیها است.
برای مثال:
شما نمیتوانید بگویید که مطب من دسترسی آسانی به مترو دارد. چراکه این دلیل باعث نمیشود که مخاطبتان یک مطب حرفهای دیگر را رها کند و به سراغ شما بیاید. حالا اگر در تبلیغتان بگویید که جراحی دندان بدون درد و خونریزی قضیه خیلی فرق میکند.
چرا باید برای مطبم تبلیغ کنم؟ بررسی 6 دلیل
امروز تمام کسبوکارها تحتتأثیر روشهای نوین و ابزارهای پیشرفته برقراری ارتباط تغییرات اساسی کردهاند. در حوزه کسبوکار نیز کسی برنده است که بتواند تجارت خود را بهروز کند و مطابق با سلیقه مردم عمل کند. در غیر این صورت بهسرعت از بازار کنار میرود.
اگرچه شغل پزشکی بسیار حساستر از مشاغل دیگر هستند و مخاطبین آنها کسانی هستند که برای درمان به مطب مراجعه میکنند. برای همین حساسیت بیشتری برای تبلیغات مطب پزشکان وجود دارد. حالا حتماً از خود میپرسید که اصلاً چرا باید بهعنوان یک پزشک برای مطبم تبلیغ کنم؟
1. برقراری ارتباط و تعامل با بیماران و مراجعهکنندگان:
وقتی با بیمار تعامل دارید، در واقع مدام خودتان را به او یادآوری میکنید. چراکه در غیر این صورت او شما را فراموش خواهد کرد و برای دفعات بعد به یک پزشک دیگر که تبلیغات گستردهتری دارد، مراجعه میکند.
مثال:
- ارسال پیامک تبریک تولد، یادآوری نوبت بعدی، یا ارسال مقالات آموزشی مرتبط با بیماری، باعث میشود بیمار احساس کند که شما به او اهمیت میدهید و به یادش هستید.
- همچنین ایجاد یک کانال ارتباطی دو طرفه (مانند یک گروه در شبکههای اجتماعی یا یک اپلیکیشن اختصاصی) برای پاسخگویی به سوالات بیماران و دریافت بازخورد از آنها، حس خوبی را به بیمار منتقل میکند.
2. جذب بیماران جدید و حفظ بیمارهای قبلی:
با کمک تبلیغات پزشکان میتوانید بیماران جدید که به دنبال تخصص شما هستند را پیدا کنید. از طرفی دیگر بیماران قبلی خود را حذف کرده و به مشتریان وفادار تبدیل کنید. همچنین میتوانید با ارائهی تخفیفهای ویژه یا برنامههای وفاداری برای بیماران قبلی، آنها را به مراجعه مجدد ترغیب کنید.
البته تمامی روش های ذکر شده به مدل فعالیت مطب شما هم بستگی دارد. آیا فعالیت پزشکی شما در دسته زیبایی یا … است؟
3. افزایش شهرت و محبوبیت پزشکان:
به نظرتان کسی هست که از محبوبیت و شهرت بدش بیاید؟ بهخصوص شما که پزشک هستید و دوست دارید تخصصتان را به افراد بیشتری نشان دهید. در این صورت با تبلیغات در بین همصنفان و مخاطبین خود شهرت مییابید.
مثال:
- شرکت در همایشها و کنفرانسهای پزشکی و ارائه مقالات علمی، باعث افزایش اعتبار و شناخته شدن شما در بین همکاران و بیماران میشود.
- همکاری با سایر متخصصین و ایجاد یک شبکه قوی از پزشکان، میتواند به معرفی شما به بیماران بیشتری منجر شود.
4. برندینگ پزشکی:
تا حالا چند بار برایتان پیش آمده که یک محصول محبوب و برند را خریداری کردهاید و از کیفیت آن راضی نبودهاید؟ در واقع آن برند پول تبلیغات و نفوذ در ذهن مخاطبش را میخورد و در بخش برندسازی واقع موفق ظاهر شده است. برای همین اگر شما یک پزشک برند باشید و تا ۶ ماه آینده نوبتهایتان پر باشد، برایتان بد است؟
مثال:
- طراحی یک لوگو و هویت بصری خاص برای مطب، استفاده از رنگها و فونتهای هماهنگ در تمام مواد تبلیغاتی، و ایجاد یک وبسایت حرفهای با اطلاعات کامل درباره خدمات شما، به ساختن یک برند قوی کمک میکند.
- همچنین تعریف یک داستان برند (Brand Story) که نشان دهد چرا شما این حرفه را انتخاب کردهاید و چه ارزشهایی برای بیماران خود قائل هستید، به برندینگ شما کمک میکند.
5. قابلیت آنالیز اقدامات تبلیغاتی در مطب:
اگر تبلیغات را شروع کنید، میبینید که آنالیز روشن و دقیقی از وضعیت مطب خود دریافت میکنید. برای همین میتوانید ببینید که کمپین تبلیغاتیتان چقدر موفق بوده و نظر مخاطبان درباره برندتان چه خواهد بود.
6. افزایش سوددهی مطب:
اگر تبلیغات اصولی انجام دهید، مشتریان جدید جذب خواهید کرد و این مشتریان جدید نیز منجر به سودآوری مطبتان خواهد شد.
برای تبلیغات مطب پزشکی چه مراحلی طی میشود؟
چه زمانی تبلیغاتتان بهدرستی انجام شده است؟ وقتی که بهصورت اصولی انجام شده و مخاطب هدف را بهخوبی نشانه رفته باشد. در ادامه میخواهیم تبلیغات مطب پزشکی را در سه مرحله شرح دهیم.
1: تعیین اهداف تبلیغاتی
تعیین هدف به ما نشان میدهد که مسیر تبلیغاتی چه چیزی خواهد بود؛ ولی در این مسیر نیاز داریم که از ابزارهایی برای رسیدن به هدف نهایی استفاده کنیم. برای اینکه بتوانیم هدف از تبلیغات خود را اصولی انتخاب کنیم، باید این ویژگیها را در نظر داشته باشیم، از جمله: مشخص کردن هدف، قابلیت اندازهگیری، قابلیت دستیابی، مرتبط با حوزه پزشکی، تعیین بازه زمانی.
برای مثال:
- آیا میخواهید تعداد بیماران جدیدتان در ماه به میزان مشخصی افزایش یابد؟
- میخواهید نام و تخصص شما در بین جامعه هدف شناختهتر شود؟
- هدف شما جذب بیماران خاصی با شرایط ویژه (مثلاً بیمه خاص، سن خاص) است؟
برای تعیین اهداف، باید به این سوالها پاسخ دهید:
- چه کسی: چه گروهی از افراد را میخواهید هدف قرار دهید؟ (سن، جنسیت، بیماری، منطقه جغرافیایی)
- چه چیزی: چه چیزی را میخواهید به آنها ارائه دهید؟ (خدمات، محصولات، مزایا)
- چقدر: چه میزان تغییر را انتظار دارید؟ (افزایش تعداد بیماران، افزایش درآمد، بهبود رتبه در موتورهای جستجو)
- چه زمانی: در چه بازه زمانی به این اهداف دست خواهید یافت؟
2: شناسایی مخاطب هدف
تا وقتی که ندانید قرار است برای چه کسی تبلیغ کنید، پس محتوایی برای تبلیغات هم ندارید، برای مثال باید بدانید که:
- آیا او برای پرداخت از بیمه استفاده میکند؟
- آیا سکوت و خلوتی مطب برایش مهمتر از موارد دیگر است؟
- آیا برای او موقعیت فعلی مطب مهم نیست و فقط به تخصص پزشک اهمیت میدهد؟
اگر مخاطب هدف را بشناسید، به طور اختصاصی برای او تبلیغات انجام میدهید و با آن تبلیغ به او میگویید: «تو خاص هستی!»
مثال:
اگر شما یک دندانپزشک هستید، مخاطب هدف شما ممکن است افرادی باشند که به دنبال دندانپزشکی زیبایی هستند، یا افرادی که از درد دندان رنج میبرند. برای هر یک از این گروهها، پیام تبلیغاتی متفاوتی باید طراحی شود.
3: تعیین بودجه تبلیغاتی
اگر بخواهید بودجهای را که دوست پزشکتان برای مطبش هزینه کرد را در نظر بگیرید و به همان میزان تبلیغ کنید. به نظرتان کار درستی است؟ چراکه شرایط مالی او با شما متفاوت است. شاید بودجه مالی او محدوده بوده یا اینکه شما بودجه بیشتری در اختیار داشته باشید. برای همین لطفاً به جیب خودتان نگاه کنید و برای تعیین بودجه تبلیغاتی با آکادمی پاکراه مشورت کنید.
مثال:
اگر بودجهی شما محدود است، میتوانید از کانالهای تبلیغاتی کمهزینه مانند شبکههای اجتماعی و محتوا مارکتینگ استفاده کنید. اما اگر بودجهی بیشتری دارید، میتوانید از کانالهای تبلیغاتی پرهزینهتر مانند گوگل ادز و تبلیغات محیطی یا … استفاده کنید.
12 روش تبلیغات برای مطب پزشکان
در گذشته نیز برای مطبها تبلیغات صورت میگرفته، اما چطور؟ شاید در گذشته ابزارهای پیشرفته تعاملی در این حد نبودند؛ ولی یکجورهایی تبلیغات مطب پزشکی بر عهده خود مردم بود و آنها به هم دیگر معرفی میکردند. در ادامه به معرفی روشهای تبلیغات مطب پزشکان میپردازیم:
1. تبلیغات دهانبهدهان
هیچ تبلیغی برای یک مطب بهتر از خود مردم نیست. وقتی تعریف یک مطب را از دهان دیگری میشنویم، به معنای تجربه مراجعهکننده بوده و چه تبلیغی بهتر از این هست؟
برای مثال مراجعهکننده با تجربه قبلی به دوست و آشنای خود میگوید: «نظافت مطب دکتر قربانی بسیار بد بود و تهویه مناسبی نداشت»
همین باعث میشود که بیماران از خوبیهای شما بگویند و برایتان بیمار بفرستند یا برعکس از مطب شما راضی نبوده و شما را به دیگران پیشنهاد نکنند.
2. تبلیغات پیامکی
اگر به دنبال یک روش تبلیغاتی مطب پزشکان با هزینه بسیار کم هستید که درعینحال مخاطبان زیادی را هدف قرار دهد، تبلیغات پیامکی بسیار مناسب خواهد بود. در این روش تبلیغاتی شما بدون دردسر متن تبلیغی خود را به سیل زیادی از مخاطبان در چند ثانیه ارسال میکنید.
این روش از قدیمالایام بوده و بسیار موردتوجه است. شما میتوانید در کنار متن تبلیغی خود یک تخفیف فصلی ارائه دهید و او را به مطب خود دعوت کنید. شما میتوانید از چند روش برای ارسال پیامک تبلیغاتی استفاده کنید:
- ارسال پیامک انبوه
- ارسال پیامک منطقهای
- ارسال پیامک بر اساس ویژگیهای خاص مخاطب (برای مثال: قبلاً بیماری او را تشخیص دادهاید، ولی او دیگر برای ادامه درمان مراجعه نکرده است)
3. تبلیغات سوشال مدیا
بر طبق آمار به طور میانگین ۶۳.۷ درصد جمعیت جهان در شبکههای اجتماعی فعالیت دارند. این آمار حتماً شما را برای استفاده از شبکههای اجتماعی برای تبلیغات تشویق میکند. شما برای تبلیغ در سوشالمدیا میتوانید از دو روش استفاده کنید: خودتان با ایجاد محتوای خلاقانه و مخاطبپسند مطب را تبلیغ کنید یا اینکه تبلیغ را به اینفلوئنسرها و صفحات تبلیغاتی بسپارید. به نظرتان کدام روش برای شما بهتر است و برای ما در قسمت نظرات بنویسید.
درهرصورت باید محتوای مناسبی را برای تبلیغ در شبکههای اجتماعی تولید کنید:
- ارائه ویدئو پشت صحنه در حین عمل جراحی یا ارائه مشاوره
- نمونه کارهای پزشکی خود را نشان دهید.
- محتوای آموزشی مثل ارائه ورزشهایی برای جلوگیری از کمردرد ارائه دهید.
- میتوانید به سؤالات پرتکرار کاربران در پست یا استوری پاسخ بدهید.
4. تبلیغات حضوری: راهی مؤثر برای جذب بیماران جدید
تبلیغات حضوری، همچنان یکی از روشهای موثر برای معرفی مطب به بیماران محلی است. با نصب تابلوهای زیبا و چشمنواز در جلوی مطب، توزیع برشهای تبلیغاتی در داروخانهها و مراکز درمانی اطراف، و اهدای هدایای کوچک با برندینگ مطب به بیماران، میتوانید به صورت مستقیم با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و اعتماد آنها را جلب کنید. این روشها به خصوص برای جذب بیمارانی که به صورت اتفاقی در نزدیکی مطب شما هستند، بسیار مفید است.
برش تبلیغاتی یک ابزار تبلیغاتی کوچک و قابل حمل است که معمولاً روی یک کاغذ یا مقوا نازک چاپ میشود. این برشها معمولاً حاوی اطلاعات مختصر و مفیدی مانند نام پزشک، تخصص، آدرس مطب، شماره تلفن و یک پیشنهاد ویژه یا تخفیف هستند.
نکات مهم:
- طراحی تابلوها، بنرها و برشها باید با طراحی داخلی مطب هماهنگ باشد.
- به طور مرتب تابلوها و بنرها را بررسی کرده و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید.
- با استفاده از کدهای تخفیف یا نظرسنجی از بیماران، بازدهی هر یک از روشهای تبلیغاتی را اندازه گیری کنید.
- تبلیغات حضوری به تنهایی کافی نیست و باید با سایر روشهای تبلیغاتی مانند تبلیغات دیجیتال ترکیب شود تا بهترین نتیجه را حاصل کند.
5. تبلیغات با محتوا
با تولید محتوای ارزشمند و مفید، میتوانید به عنوان یک مرجع قابل اعتماد در حوزه سلامت شناخته شوید و اعتماد بیماران را جلب کنید. در ادامه، هر یک از انواع تبلیغات محتوا را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد:
1. ویدیوهای آموزشی:
تولید ویدیوهای کوتاه و جذاب در مورد بیماریها، روشهای درمانی و مراقبتهای بهداشتی، یکی از موثرترین روشهای تبلیغات محتوا است. ویدیوها به راحتی قابل درک هستند و میتوانند اطلاعات پیچیده را به صورت ساده و بصری منتقل کنند.
موضوعات ویدیویی:
- آموزش انجام تمرینات ورزشی برای بهبود بیماریهای خاص
- توضیح ساده و روان در مورد یک عمل جراحی
- معرفی روشهای طبیعی برای درمان بیماریهای رایج
- پاسخ به سوالات رایج بیماران در مورد یک بیماری خاص
پلتفرمهای انتشار: یوتیوب، اینستاگرام، فیسبوک، وبسایت شخصی
مثال: یک ویدیو کوتاه که در آن پزشک به صورت ساده و روان در مورد اهمیت مسواک زدن صحیح توضیح میدهد و مراحل آن را به صورت گام به گام نشان میدهد.
2. اینفوگرافیک:
اینفوگرافیکها، تصاویر گرافیکی هستند که اطلاعات پیچیده را به صورت ساده و بصری نمایش میدهند. آنها به مخاطب کمک میکنند تا اطلاعات را سریعتر و بهتر درک کند.
موضوعات اینفوگرافیک:
مقایسه روشهای مختلف درمان یک بیماری
مراحل مختلف یک بیماری
آمار و ارقام مرتبط با سلامت
ابزارهای طراحی: Canva، Piktochart
مثال: یک اینفوگرافیک که مراحل مختلف رشد یک کودک را از بدو تولد تا نوجوانی به صورت تصویری و همراه با اعداد و ارقام نشان میدهد.
3. پادکست:
پادکستها، فایلهای صوتی هستند که میتوانید در حین انجام کارهای روزمره به آنها گوش دهید. تولید پادکستهای تخصصی در حوزه پزشکی، فرصتی عالی برای ایجاد ارتباط نزدیکتر با مخاطبان است.
موضوعات پادکست:
مصاحبه با متخصصان مختلف در حوزه سلامت
پاسخ به سوالات شنوندگان
معرفی آخرین دستاوردهای پزشکی
پلتفرمهای انتشار: SoundCloud، Apple Podcasts، Spotify
مثال: یک پادکست که در آن یک متخصص تغذیه در مورد رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت صحبت میکند.
4. محتوای متنی
تولید محتوای متنی باکیفیت و مفید، به شما کمک میکند تا در موتورهای جستجو رتبه بهتری کسب کنید، اعتماد بیماران را جلب کنید و به عنوان یک مرجع معتبر در حوزه سلامت شناخته شوید.
مثال هایی از انواع محتوا:
- مقالات آموزشی: نگارش مقالاتی در مورد بیماریها، روشهای درمان، مراقبتهای بهداشتی و سبک زندگی سالم.
- پاسخ به سوالات رایج: پاسخگویی به سوالات رایجی که بیماران در مورد بیماریها و درمان آنها دارند.
- مطالعات موردی: ارائه مطالعات موردی از بیماران موفق که درمان شدهاند.
- معرفی خدمات: معرفی دقیق خدمات ارائه شده در مطب و مزایای هر یک از آنها.
- بلاگ: ایجاد یک وبلاگ فعال و به روز برای انتشار مطالب جدید و تعامل با مخاطبان.
مثالی از یک مقاله آموزشی:
“دیابت چیست و چگونه میتوان آن را کنترل کرد؟”
در این مقاله میتوانید به سوالات زیر پاسخ دهید:
- دیابت چیست؟
- انواع دیابت کدامند؟
- علائم دیابت چیست؟
- عوامل خطر ابتلا به دیابت کدامند؟
- روشهای تشخیص دیابت چیست؟
- راههای درمان و کنترل دیابت چیست؟
- رژیم غذایی مناسب برای بیماران دیابتی
- ورزش و فعالیت بدنی برای بیماران دیابتی
- اهمیت کنترل قند خون
مزایای تولید محتوای متنی:
- افزایش ترافیک سایت
بهبود سئو
جذب بیماران جدید
ایجاد اعتماد
ارتباط با مخاطبان
6. تبلیغات با سئو
سئو (SEO) یا بهینهسازی موتورهای جستجو، فرایندی است که به کمک آن میتوانید وبسایت مطب خود را برای موتورهای جستجو مانند گوگل بهینهسازی کنید تا در نتایج جستجو در جایگاه بالاتری قرار گیرد. زمانی که بیماران به دنبال یک پزشک متخصص در گوگل جستجو میکنند، وبسایت شما با رتبه بهتر، بیشتر دیده میشود و احتمال اینکه بیماران شما را انتخاب کنند، افزایش مییابد.
چرا سئو برای مطب پزشکان مهم است؟
- جذب بیماران جدید
- افزایش اعتبار
- رقابت با سایر پزشکان
- بازاریابی طولانی مدت
7. ثبت مطب در گوگل مپ
برای خودتان چقدر پیش آمده که در گوگل مپ دنبال یک رستوران در اطراف خود بودهاید؟ با قابلیت تماموکمالی که گوگل بهصورت رایگان در اختیارتان گذاشته، دیگر چه میخواهید. شاید این روش برای مطب پزشکان نسبت به دیگر کسبوکارها بیشتر جواب بدهد. چراکه افراد ممکن است در شرایطی باشند که سریعاً نیاز به مراجعه به یک مطب در نزدیکی خود را داشته باشند. در این شرایط گوگلمپ به کمکشان خواهد آمد.
از طرفی هر فردی دوست دارد که مطب خصوصیاش در نزدیکی محل زندگیاش باشد. برای همین کم پیش میآید کسی که منزلش در صادقیه است به مطبی در پونک مراجعه کند. این فرد بهراحتی گوگلمپ را باز کرده و این عبارات را جستوجو میکند:
- مطب نزدیک من
- مطب در شمال تهران
- مطب دندانپزشکی صادقیه
گوگلمپ یکسری ویژگیهایی دارد که آن را در سالهای اخیر به محبوبیت رسانده است:
- قابلیت نظردهی افراد مراجعهکننده
- امتیاز و ستارهدهی به مطبها
- برقراری ارتباط با دیگر بیمارها
8. پخش تراکت
یکی از سادهترین و قدیمیترین روش تبلیغات مطب پزشکان بهصورت آفلاین پخش تراکت است. شما میتوانید با کمک یک کپیرایتر خوب و یک گرافیست حرفهای یک تراکت عالی بسازید. حالا محتوای تراکت چه باشد؟ محتوای تراکت به نوع تبلیغ و هدفتان از تبلیغات بستگی دارد. برای مثال اگر هدفتان از تبلیغ برندسازی باشد، فقط کافی است که شرکت و خدمات خود را معرفی کنید و با یک متن جذاب افراد را به مطبتان دعوت کنید.
البته اگر توجه کنید توی راهروهای خیابان پر از تراکتهایی است که دیگر هیچکس علاقه به دیدن آنها ندارد چه برسد آن را مطالعه کند. میتوانید با کمک روشهای زیر یک تبلیغات تراکتی موفق داشته باشید:
- ارائه تخفیف برای مثال ۱۰ درصد تخفیف اولین مراجعه به دندانپزشکی
- درج شماره تلفن و آدرس
- QR صفحه اینستاگرام مطب
9. برجستهسازی نظرات مشتریان قبلی
بسیاری از افراد برای انتخاب یک پزشک مناسب شروع به تحقیق در فضای مجازی میکنند. این افراد حساسیت بیشتری دارند و تحقیقات خود را تا مطالعه نظرات افراد در فضای مجازی گسترده میکنند. برای مثال به سایت نینی سایت برای خواندن نظرات مراجعه میکنند تا بهترین دکتر متخصص زنان را پیدا کنند.
در این صورت شما میتوانید نظرات مشتریان قبلی را که در اینستاگرام برایتان نوشتهاند بهصورت هایلایت دربیاورید. در روشی دیگر میتوانید نظر یکی از مراجعین خود را نسبت به عمل زیبایی فیلم بگیرید و آن را در صفحه مطب یا صفحات تبلیغات اینستاگرامی نمایش دهید.
10. تبلیغات ویدئویی
این روزها که کاربران به محتوای ویدئویی واکنش بیشتری نشان میدهند، تبلیغات ویدئویی بیشتر دیده خواهد شد. شما میتوانید این محتوای تبلیغات ویدئویی را در انواع کانالهای تبلیغاتی مانند آپارات، اینستاگرام، تلگرام و تلویزیون منتشر کنید.
ساخت تیزر، ویدئوهای آموزشی و معرفی مطب، معرفی خدمات و انواع روشهای درمانی از موضوعات مناسب برای ساخت ویدئوهای تبلیغاتی است.
شما باید در همان چند ثانیه اول توجه مخاطب را به محتوای تبلیغاتی خود جذب کنید. همچنین باید به نام مطب نیز اشاره شده و برای تحریک احساسات مخاطب از اینفلوئنسرها کمک بگیرید و در آخر یک کال تو اکشن پر مغز قرار دهید.
11. تبلیغات کلیکی
برای بهرهمندی از تبلیغات کلیکی باید یک سایت داشته باشید. چرا که این تبلیغات در دنیای گوگل ارائه شده و باید یک صفحه داشته باشید که کاربران پس از کلیک روی تبلیغ به صفحه وبسایت شما هدایت شوند. شما میتوانید از انواع تبلیغات کلیکی از جمله همسان، بنری، ریتارگتینگ محصول و پوشنوتیفیکیشن استفاده کنید.
در واقع با ارائه تبلیغ در سایتهای پر بازدید میتوانید یک تبلیغ کمهزینه و پربازده را داشته باشید. ممکن است با خود بگویید در بین میلیونها کاربر چطور محتوا و تبلیغ من دیده میشود؟ نگران این موضوع نباشید و کار را به تیم قدرتمند ایمان پاکراه بسپارید. چراکه با تعیین مخاطب هدف تبلیغات شما بیهوده نشده و بیشترین ورودی را به سایتتان خواهد داشت.
شما میتوانید به دو روش از تبلیغات کلیکی استفاده کنید:
- تبلیغات در سایتهای پر بازدید
- تبلیغات گوگل ادز با پرداخت بهازای هر بازدید
12. تبلیغات گوگل ادز
گوگل یک قابلیت تبلیغاتی به کاربران خود ارائه داده است: گوگل ادز
برای تبلیغ در گوگل ادز شما برای یک کلمه کلیدی اختصاصی مانند «متخصص پوست» یا «متخصص زیبایی» محتوا تولید میکنید. بعد گوگل آن را مانند سایر نتایج گوگل به نمایش در میآورد. اگر محتوای شما جذاب و مفید باشد کاربر با کلیک روی آن و دیدن تبلیغ میتواند به سایت یا صفحه لندینگ شما دست یابد و با برندتان آشنا شود.
این نوع تبلیغات از کمهزینهترین روشهای تبلیغاتی بهحساب میآید و برای تبلیغات مطب پزشکان که وبسایت دارند، بسیار مناسب خواهد بود.
هزینه های تبلیغاتی و نحوه محاسبه نرخ بازگشت سرمایه مطب پزشکان/contents_p]
بسیاری از شما پزشکان قصد تبلیغات دارید و شاید تازه مطب خود را راهاندازی کردهاید و بودجه تبلیغاتی مناسبی ندارید. برای همین اینکه یک تبلیغات اصولی چقدر برایتان آب بخورد، بسیار مهم است. هزینه تبلیغات در مطب پزشکان به عواملی مختلفی بستگی دارد، از جمله: چرخه عمر مشتری، ترندها بهروز و گرایشهای مصرفکننده، نحوه مدیریت کمپین تبلیغاتی و رسانه انتخابی برای ارائه تبلیغات.
شما میتوانید از تبلیغات کمهزینه گوگل ادز برای تبلیغات خود استفاده کنید که بهازای هر بار کلیک از حسابتان پول کسر میشود.
البته یک راه دیگر برای سردرآوردن از هزینههای تبلیغات مطب پزشکان وجود دارد. نرخ بازگشت سرمایه تبلیغات (ROAS) در این زمان به کمکتان میآید. شما میتوانید با کمک کارشناسان تبلیغاتی آکادمی پاکراه میزان سوددهی یا درصد عدم موفقیت کمپین تبلیغاتی را پیشبینی کنید.
همچنین با کمک محاسبه نرخ بازگشت سرمایه میدانید که آیا بهصورت اصولی هزینهها را صرف کردهاید یا کانالهای اشتباه را انتخاب کردهاید. در واقع میفهمید که چقدر سرنخها تبدیل به مشتری شدهاند و تا چه اندازه تبلیغات نتیجهبخش بودهاند.
با محاسبه نرخ بازگشت سرمایه تبلیغات میتوانید این مسئله را حل کنید که به شکل زیر محاسبه میشود:
ROAS: (درآمد حاصل از تبلیغات) / (هزینه تبلیغات) ۱۰۰
جمع بندی/contents_p]
امروز با توجه به پیچیدگی دنیای ارتباطات، تمام پزشکان نیاز به تبلیغات دارند. شما بهعنوان پزشک باید بتوانید خودتان را در ذهن مخاطب ماندگار کنید تا در صورت لزوم به مطبتان مراجعه کنند.
تمام رسانههایی که قرار است تبلیغات شما را جار بزنند و توجه مخاطب را به خود جلب کند. باید متناسب با نوع مطبتان باشد، برای مثال اگر مطب دندانپزشکی تبلیغ میکنید باید درباره تصاویر دندان و دغدغه افراد در حین درد دندان و پیدا کردن مطب دندانپزشکی باشد.
در این مقاله از آکادمی کسب و کار پاکراه درباره تبلیغات مطب پزشکان مطالبی ارائه دادیم و دریافتیم که:
- در تبلیغات مطب پزشکان باید بر ویژگیهای بارز و فواید این ویژگیها تکیه کنید.
- در تبلیغ مطب باید مسائل مختلفی را در نظر بگیرید، از جمله: تعیین هدف، شناسایی مخاطب و بودجه تبلیغات.
- شما میتوانید با محاسبه نرخ بازگشت سرمایه تبلیغات (ROAS) از نتیجه کمپین اطلاع پیدا کنید.
- تبلیغات کلیکی، تبلیغات دهانبهدهان، تبلیغات پیامکی، تبلیغات سوشالمدیا و تبلیغات ویدئویی از مؤثرترین روشهای تبلیغات برای مطب پزشکی است.