شما برای فروش بیشتر، تبلیغ میکنید، هزینه زیادی میپردازید و هر راهی را امتحان میکنید تا آگاهی از برند خود را افزایش دهید. اما این بار پیشنهاد ما این است که روی خودتان سرمایهگذاری کنید. بهگونهای که مخاطبان با شنیدن نام شما به یاد کسبوکار و محصولاتتان بیفتند. اگر جشنواره کن لاینز 2024 فرانسه به عنوان بزرگترین رویداد بازاریابی جهان را در شبکههای اجتماعی مختلف دنبال کنید، متوجه میشوید که افراد زیادی برای گوش دادن به سخنرانی ایلان ماسک صف کشیدند. شاید موفقیتها و دستاوردهای ایلان ماسک تاثیر زیادی در جذب این جمعیت داشته باشد؛ اما تاثیر پرسونال برندینگ قوی این مدیر موفق را دست کم نگیرید! در این مطلب از آکادمی کسب و کار پاکراه همراه ما باشید تا با بررسی مفاهیم، مزایا، چالشها، نکات، مراحل ساخت برند شخصی و…. اهمیت پرسنال برندینگ برای مدیران موفق را بررسی کنیم.
- منظور از پرسونال برندینگ برای مدیران چیست؟
- پرسونال برندینگ چه مزایایی برای مدیران دارد؟ HubSpot
- اهمیت پرسونال برندینگ
- پرسونال برندینگ برای مدیران موفق در 7 مرحله
- تکنیکهای برندسازی شخصی که یک مدیر موفق باید بداند!
- پرسنال برندینگ برای مدیران با چه چالشهایی همراه است؟
- مدیران چگونه بر چالشهای برندسازی شخصی غلبه کنند؟
- عنصرهای اصلی پرسونال برندینگ را بیشتر بشناسید!
- مهمترین نکات برای موفقیت در پرسونال برندینگ
- سخن پایانی
منظور از پرسونال برندینگ برای مدیران چیست؟
اهمیت پرسونال برندینگ (Personal branding) زمانی مشخص میشود که یک شرکت یا هلدینگ بخواهد در دنیای پر رقابت کار و صنعت به کسبوکار خود هویت دهد. برندسازی شخصی که شما را نسبت به رقبا جلو میاندازد، ویژگیها و خدمات کسبوکارتان را بهتر به نمایش میگذارد. بدین ترتیب برند شما در میان مخاطبان شهرت پیدا کرده و با کسب اعتبار باعث افزایش درآمدهای بالاتر میشود.
با توجه به این که برند شما بازتابی از مهارتها و ارزشهایتان است، برای ساخت برند خود باید استراتژی مشخصی داشته باشید. با پرسونال برندینگ مخاطب شما را میشناسد، ارزش و کیفیت کارتان را میفهمد و در نهایت احترام و اعتماد شما در میان مشتریان و همکاران بیشتر میشود. البته برندسازی شخصی تنها مختص به شرکت یا هلدینگ نبوده و میتواند منحصر به شخص شما باشد. اینجاست که اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق مشخص میشود و نشان میدهد که چرا مفهوم تمایز از بقیه بیزینسها مهم است.
برای درک اهمیت پرسونال برندینگ بهتر است برایتان مثال بزنیم؛ ایلان ماسک را که میشناسید؟ او معروفترین نمونه برندسازی است که شهرتی بالاتر از شرکتهای تسلا و اسپیس ایکس دارد. حالا هم نامش با آینده گره خورده و وقتی اسم او برده میشود، مسائلی مثل قدرت، هوش مصنوعی، رباتهای انسان نما، نامیرا شدن انسان و … به ذهن میرسند. البته شاید تمام این موارد حقیقت نداشته باشند؛ اما ایلان ماسک به هدف خود یعنی داشتن یک پرسونال برندینگ قدرتمند رسیده و حالا هر کاری انجام دهد یا هر شرکتی با هر ماهیتی تاسیس کند خبرساز میشود و مشتریهای جهانی دارد.
پرسونال برندینگ چه مزایایی برای مدیران دارد؟
اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق در زمان بازاریابی مشخص میشود. هدف برندسازی شخصی هم این است که با نام بردن یک حیطه شغلی، بیزینس شما جزو اولین چیزهایی باشد که به ذهن مخاطب میرسد. در واقع مدیران با برندهای شخصی قوی میتوانند از نفوذ خود برای ایجاد مشارکتهای جدید، جذب سرمایهگذاران و مشتریان جدید استفاده کنند. طبق گزارشی که از لینکدین به دست آمده است، مدیران برندها با برندسازی شخصی میتوانند درآمد کسبوکار خود را تا 23 درصد افزایش دهند. به طور کلی مزایای پرسونال برندینگ برای مدیران عبارتند از:
1.پیشرفت شغلی
برندسازی شخصی یکی از کارهایی است که به بیشتر دیده شدن یک مدیر در میان رقبای هم صنف خود کمک میکند. بدین ترتیب مدیر در حوزه کاری خود شهرت قابل توجهی به دست میآورد و با تبدیل شدن به یک فرد سرشناس، فرصت همکاری با مدیران موفق دیگر را هم دارد. این موضوع، پیشرفت شغلی و ایجاد فرصتهای کسب درآمد را ممکن میکند.
2.تمایز
اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق مربوط به زمانی است که بخواهیم کسبوکار خود را نسبت به رقبا متمایز کنیم. در یک بازار شلوغ با کسبوکارهای مشابه تنها وقتی که خدمات خاص و منحصربهفردی ارائه کنیم، توجه مخاطبان بیشتری را به دست میآوریم. پس باید از طریق برندسازی شخصی، مهارتهای منحصربهفرد خود را از بقیه تمایز دهیم.
3.شبکهسازی
اهمیت پرسونال برندینگ در زمان تسهیل شبکهسازی، افزایش ارتباطات و برقراری همکاری ارزشمند با کمپانیهای بزرگ و معروف مشخص میشود. پس اگر میخواهید در زمینه شغلی خود به شهرت و موفقیت برسید، شبکهسازی قوی و ارتباط موثر با مخاطب را فراموش نکنید.
4.ایجاد اعتماد و اعتبار
پرسونال برندینگ فرصت خوبی برای برجستهسازی ویژگیهای مثبت و مهارتها در اختیارتان میگذارد. همچنین باعث اعتماد بیشتر کارکنان و مشتریان به مدیر میشود. بدین ترتیب با ارائه خدمات با کیفیت، اعتبار شما در میان رقبا و کسبوکارهای مشابه افزایش پیدا میکند.
5.توسعه فردی و شناخت بیشتر از خود
اصلیترین اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق مربوط به درک و شناخت بیشتر از خود برای توسعه فردی است. یک مدیر باید شناخت دقیقی از خود و خواستههایش داشته باشد تا با درک ارزشها، نقاط ضعف و قوت، خط قرمزها و … به رشد و توسعه فردی خودش به عنوان یک مدیر کمک کند.
6.کسب شهرت برای سالها
برندسازی شخصی در گذشت زمان باعث ایجاد شهرت و اعتبار در بلند مدت میشود و به عنوان یک رویکرد استراتژیک، مهارتها و قابلیتهای شما را در دنیای حرفهای به بقیه نشان میدهد. با تماشای فیلم The Social Network (شبکه اجتماعی) محصول سال 2010 میتوانید روایت محبوبیت و تاثیرات برندسازی مارک زاکربرگ به عنوان یکی از موسسان شبکه اجتماعی فیسبوک را ببینید.
اهمیت پرسونال برندینگ
با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی این روزها دامنه توجه آدمها محدود شده و به دلیل دسترسی سریع به حجم عظیمی از اطلاعات، نیاز به تاثیرگذاری از هر زمان دیگری مهمتر است! در عصر دیجیتال به دلیل اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق باید مردم همیشه بهصورت آنلاین به شما دسترسی داشته باشند و با چند کلیک ساده بتوانند شما را از طریق اینترنت پیدا کنند. مخصوصا که این روزها همه کسبوکارها، وبسایت شخصی دارند و در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام عضو هستند.
از اهمیت پرسونال برندینگ مدیران میتوان به جذب بیشتر مشتریان اشاره کرد.
افراد با برند شخصی قوی در صورت ارائه خدمات و محصولات با کیفیت، مشتریان وفادار خود را پیدا میکنند و دیگر نیازی به تبلیغات ندارند. بنابراین مدیران میتوانند به پرسونال برندینگ به عنوان یک سرمایهگذاری بلند مدت نگاه کنند و برای آن برنامه بچینند. جلب اعتماد مخاطب، متمایز شدن از بقیه، خوب دیده شدن و کسب فرصتهای گوناگون برای رشد و پیشرفت همه از موارد مهمی هستند که اهمیت پرسونال برندینگ را نشان میدهند. لس بنیت (Les Binet) به عنوان یک استراتژیست بازاریابی میگوید: 60 درصد بودجه را به تبلیغات برندسازی اختصاص دهید. برای این کار، داستان برند یا خودتان را تعریف کنید، از تصاویر و موسیقیهای جذاب کمک بگیرید.
پرسونال برندینگ برای مدیران موفق در 7 مرحله
با توجه به اهمیت برندسازی شخصی باید با مراحل آن آشنا شوید تا پس از انتخاب هدف و برنامهریزی، در تخصص خودتان به شهرت برسید و از بقیه رقبا متمایز شوید. بدین ترتیب با توسعه برند شخصی، ارتباط با شبکه مخاطبان قویتر میشود و میتوانید عملکرد نهایی خود را پایش کنید. در ادامه برندسازی شخصی را در 7 مرحله برایتان توضیح میدهیم:
اولین مرحله؛ خودشناسی
ابتدا باید از خودتان بپرسید که نقاط ضعف و قوت شما کدامند؟ چه پروژههایی به شما انرژی میدهند؟ با پاسخ به این سوالات نسبت به ارزشها و باورهای خود شناخت خوبی به دست میآورید و با استقبال از ایدههای جدید، لذت همکاری با دیگران را تجربه میکنید. همچنین میتوانید با نشان دادن مهارتهایتان، اهداف مهم خود را در دنیای کسبوکار دنبال کنید.
دومین مرحله؛ شناسایی مخاطب
برای برندسازی شخصی نیازی نیست بین تمام مردم مشهور شوید! تنها کافی است مخاطبان هدف را شناسایی و با ایجاد احساس نیاز به محصولات و خدمات، مهارتهایتان را بهصورت تخصصی معرفی کنید. مثلا فرض کنید یک نفر خود را مشاور تمام کسبوکارها و یک نفر خود را مشاور کسبوکارهای کوچک معرفی میکند. از آنجایی که تخصص شخص دوم بهصورت دقیق مشخص شده، مخاطبان بیشتری جذب میکند. بنابراین برای معرفی کسبوکار به مخاطب باید ویژگیهای مهم مخاطب راجع به میزان سن، شغل، درآمد، تحصیلات و… را در نظر گرفت.
سومین مرحله؛ تعریف برند
شما باید بتوانید با تعریف دقیق بیزینس، اهمیت پرسونال برندینگ را نشان دهید. مثلا باید به طور دقیق توضیح دهید که برنامهنویسی میکنید، تولید محتوا انجام میدهید، سایت میسازید یا در زمینه سئو تخصص دارید! پس از رسیدن به شناخت کافی راجع به خود و مخاطب، حالا باید بدانید که چه پیشنهادی دهید و چطور خودتان را از بقیه متمایز کنید.
چهارمین مرحله؛ ایجاد تگ لاین
یکی از مواردی که اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق را نشان میدهد، تگ لاین است که یک دارایی ارزشمند برای کسبوکارتان محسوب میشود. داشتن تگ لاین اجباری نیست؛ ولی یک راه ساده برای یادآوری شما به مخاطب است. در ادامه چند نمونه تگ لاین را برایتان بررسی کردهایم:
- با ما رتبه برتر کنکور شوید!
- تولید محتوا و سئو را رایگان یاد بگیر!
- سفر به کشورهای خارجی با ۵۰ درصد تخفیف!
داشتن یک تگ لاین خوب، مانند داشتن یک امضای شخصی است که به شما کمک میکند تا در دنیای کسبوکار به راحتی شناخته شوید و به یاد ماندنی باشید.
پنجمین مرحله؛ تعریف هویت و لحن برند شخصی
در گام بعد مدیر یک مجموعه باید تصمیم بگیرد که خودش را چگونه معرفی کند. البته اول باید هویت منسجم و ثابتی داشته باشد و ارزشهای خود را برجسته کند. با استفاده از بهترین کلمات برای تعریف برندتان مشخص میکنید که در آینده چگونه یاد میشوید. برای مثال بهتر است یک لوگو داشته باشید که نماد برند شخصی شما است. استفاده از فونت و رنگهای ثابت هم در کنار تصاویر و المانهای بصری جذاب، به معرفی برند شخصی شما کمک میکند. لحن برند شما هم مهم است و میتواند بهصورت رسمی یا غیررسمی، شوخ طبع یا جدی، محترمانه یا ساختار شکن، هیجانی یا مبتنی بر اطلاعات واقعی باشد.
ششمین مرحله؛ پروموت کردن
وقتی همه چیز برای برقراری ارتباط با مخاطب آماده شد، برای بیشتر دیده شدن میتوانید از ابزارهای دیجیتال زیر کمک بگیرید:
وبسایت شخصی
اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق مربوط به داشتن وبسایت شخصی به عنوان یک خانه در دنیای آنلاین است. بدین ترتیب مخاطب میتواند به اطلاعات تماس، آدرس و خدمات بیزینس دسترسی پیدا کند و با مطالعه مقالات آموزشی اطلاعات خود را به روز نگه دارد. نشان دادن نمونه کارها، آشنایی با نظرات کاربران، عضویت در خبرنامه و… از جمله مزایای داشتن سایت برای کسبوکارها است.
ایمیل
یکی از راههای مستقیم برای برقراری ارتباط مشتری با کارفرما، ایمیل است. از این طریق میتوانید کارکنان متخصص را به مجموعه خود جذب کرده و با ارسال منظم محتوا به مخاطبان، تبلیغات انجام دهید.
شبکههای اجتماعی
اهمیت پرسونال برندینگ وقتی مشخص میشود که هر بیزینس با فعالیت در شبکههای اجتماعی، خود را از بقیه رقبا متمایز کرده و با داشتن ویژگیهای خاص و منحصربهفرد، مخاطبان خودش را به دست میآورد. البته برای هر کسبوکاری یکی از شبکههای اجتماعی پیشنهاد میشود. مثلا برای آنلاین شاپ لباس داشتن پیج اینستاگرام و برای یک مشاور کاریابی، داشتن حساب لینکدین خیلی مهم است.
هفتمین مرحله: مراقبت از برند
با داشتن برنامهریزی دقیق باید بهصورت مداوم از برند خود مراقبت کنید. در تمام حیطههای کاری رقبای زیادی وجود دارند؛ اما تنها بعضی از آنها با برندسازی در میان مخاطبان مشهور میشوند. پس این این خیلی مهم است که به عنوان مدیر مجموعه ریسکپذیر باشید، به مشتریان و خواستههای آنها اهمیت دهید، قانون شکنی نکنید، با مخاطبان تعامل داشته باشید، صادق باشید و استراتژیهای خود را برای رسیدن به هدفتان دنبال کنید.
اگر میخواهید برندسازی شخصی را مرحله به مرحله و به شکل اصولی انجام دهید، کتاب پرسونال برندینگ به زبان آدمیزاد اثر سوزان چریتون را بخوانید.
تکنیکهای برندسازی شخصی که یک مدیر موفق باید بداند!
با توجه به اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق در ادامه به شما آموزش میدهیم با چند تکنیک مهم و کاربردی اعتبار خود را در میان مخاطبان افزایش دهید:
خودتان باشید
برای به دست آوردن اعتبار در دنیای کسبوکار کافی است خودتان باشید! همیشه ویژگیهای خاص و منحصربهفردی وجود دارند که باعث تمایز شما از بقیه میشوند. این ویژگیها در برندسازی به کمک شما آمده و اعتماد مخاطبان بیشتری را جلب میکنند.
حضور پررنگ در شبکههای اجتماعی مهم است
اگر تازه کار هستید، ایجاد صفحه شخصی و حضور پررنگ در شبکههای اجتماعی خیلی مهم است. برای برندسازی شخصی محتواهای مربوط به کسبوکارتان را عمومی کنید و مهارتها و توانمندیهایتان را بهصورت مداوم به نمایش بگذارید. علاوه بر تولید محتوا، تعامل با مخاطب هم اهمیت زیادی دارد. بنابراین از طریق لایو، دایرکت، کامنت و … با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. با خواندن کتاب اینفلوئنسر میتوانید توصیههای بریتنی هنسی درباره برندسازی از طریق شبکههای اجتماعی را عملی کنید.
با حضور در شبکههای اجتماعی پرسونال برندینگ قوی بسازید.
تولید محتوای ارزشمند را فراموش نکنید
برای بیشتر دیدن شدن، نیازهای مخاطب را شناسایی کنید و با تولید محتوای ارزشمند توجه آنها را به دست بیاورید. برای مثال به عنوان مشاور کاریابی میتوانید ابزارهای رایگان ساخت رزومه را معرفی کنید و مطالب مفیدی به مخاطبان خود آموزش دهید.
ارائه ارزشهای اضافی به مخاطب اهمیت زیادی دارد
این خیلی مهم است که مدام تبلیغات انجام دهید و بگویید که چه مهارتهایی دارید. علاوه بر این باید خودتان را پروموت و ارزش بیشتری برای مخاطبان ایجاد کنید. برای مثال اگر دوره مشاوره رایگان بگذارید، متوجه میشوید که چقدر به معرفی خودتان به بقیه کمک کردهاید.
ثبات و استمرار داشته باشید
یادتان باشد که مخاطب عاشق نظم و ساختار است! پس اگر میخواهید کارهایتان به بهترین شکل پیش بروند، به طور دقیق برنامهریزی کنید و در اجرای آن ثابت قدم باشید. هر چه قدر که بیثباتی تاثیرات منفی دارد و برند شما را از مسیر اصلی خود خارج میکند، برنامهریزی دقیق و پیگیری مداوم آن باعث بیشتر دیدن شدن و شناخته شدن برند شما میشود.
از اهمیت شبکهسازی غافل نشوید
شاه کلید شما برای ورود به دنیای فرصتهای جدید و فوقالعاده، شبکهسازی است که باعث تعامل بیشتر با مخاطب و افزایش اعتبار شما میشود. شبکه ارتباطی شما نباید محدود به فضای مجازی باشد و به زمان، انرژی و منابع احتیاج دارد.
مردمداری را فراموش نکنید
اهمیت پرسونال برندینگ مربوط به تعامل موثر با مخاطبان است. پس اگر تازه برندسازی کردهاید، در شبکههای اجتماعی با مردم ارتباط برقرار کنید و به آنها بازخورد دهید.
پرسنال برندینگ برای مدیران با چه چالشهایی همراه است؟
برندسازی شخصی مدیران با یک سری چالشها همراه است که در ادامه شما را با آنها آشنا میکنیم:
- رقابت بالا: به دلیل کار کردن در یک بازار رقابتی، مدیران باید پیوسته تلاش کنند تا از سایر رقبا متمایز شوند. بدین ترتیب میتوانند با معرفی خود به عنوان یک متخصص برجسته، نقاط قوت و مهارتهای خود را گسترش دهند.
- زمان و منابع محدود: یکی از چالشهای بزرگ پرسنال برندینگ برای مدیران محدودیت زمان و منابع است. به دلیل سنگین بودن کار و مسئولیت مدیران، آنها باید زمان و منابع خود را به طور موثر مدیریت و از ابزارهای دیجیتال برای کمک به کسبوکار خود استفاده کنند.
- ترس از شکست: برخی مدیران به دلیل ترس از شکست، تلاش کافی نداشته و نمیتوانند به اهداف شغلی خود دست پیدا کنند.
مدیران چگونه بر چالشهای برندسازی شخصی غلبه کنند؟
با توجه به اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق در ادامه به شما آموزش میدهیم با چالشهای پیشرویتان مقابله کنید:
- استفاده از یک برنامهریزی دقیق: قبل شروع برندسازی شخصی با یک برنامهریزی دقیق، اهدافتان را مشخص و تمام اقداماتی را که برای جذب مخاطب لازم است انجام دهید، بررسی کنید.
- تداوم رشد و یادگیری: با توجه به اینکه دنیای کسبوکار با تغییرات زیادی مواجه شده، برای موفقیت باید به دنبال رشد و یادگیری باشید. پس دانش و مهارتهای خود را به روز نگه داشته و سعی کنید در حیطه شغلیتان به یک متخصص تبدیل شوید.
- پیگیری منظم بازخوردها: از مخاطبان، کارکنان، همکاران و کارفرمایان بخواهید که به طور منظم راجع به برند شخصی شما بازخورد دهند. این تنها راه برای شناسایی نقاط ضعف و قوت و بهبود استراتژیهای کسبوکار است.
عنصرهای اصلی پرسونال برندینگ را بیشتر بشناسید!
با توجه به اهمیت پرسونال برندینگ برای کسبوکارها باید با ایجاد اعتبار، اعتماد، ارتباط و شبکهسازی در عصر شلوغ و رقابتی امروز، خود را به بقیه نشان دهید. عناصر اصلی پرسنال برندینگ عبارتند از:
تایید اجتماعی
این عنصر که اهمیت پرسونال برندینگ برای مدیران موفق را نشان میدهد، باعث میشود کارکنان مجموعه با دقت به حرفهای شما گوش دهند. با توجه به مشغولیت و حجم کاری بالا، سنجیدن تمام افراد و بررسی میزان قابل اعتماد بودن آنها هزینهبر است. در این شرایط تایید اجتماعی به کمک شما آمده و باعث میشود تا با بررسی بیوگرافی و رزومه، یک مسیر سریع و کوتاه برای پیدا کردن افراد متخصص ایجاد شود. به عنوان رهبر یا مدیر مجموعه تنها کافی است این وظیفه را به یکی از افراد هم رده بسپارید تا بدون نیاز به دخالت مستقیم، افراد تایید شده را جذب تیم و آنها را به پیروی از دستورات خود ترغیب کنید.
تولید محتوا
تولید محتوا یکی از عناصر اصلی برای نشان دادن اهمیت پرسونال برندینگ است. اگر میخواهید در بین مخاطبان هدف شناخته شوید، باید ایدههایتان را با آنها به اشتراک بگذارید. با تولید محتوا و انتشار آن در بلاگها و شبکههای اجتماعی میتوانید حیطه کاری خود را بهصورت دقیق و شفاف توضیح دهید و با شبکهسازی، به عنوان یک متخصص شهرت زیادی به دست بیاورید.
شبکهسازی
شبکهسازی باعث کسب دیدگاههای مختلف و به دنبال آن باعث ظهور ایدههای جدید میشود. بدین ترتیب با دریافت بازخورد از مخاطب، بیزینس تایید اجتماعی هم دریافت میکند. برای شبکهسازی ابتدا افکار و ایدههای خود را بهصورت عمومی منتشر کنید و تخصص خود را به بقیه نشان دهید. سپس در میان حجم وسیعی از اطلاعات، کسبوکارتان را از بقیه متمایز کنید.
مهمترین نکات برای موفقیت در پرسونال برندینگ
شاید بازاریابی، فروش را افزایش دهد. اما در نهایت این برندسازی است که باعث به دست آوردن شهرت و مشتریان وفادار میشود. در ادامه با بررسی اصول برندینگ موفق به شما کمک میکنیم برای همیشه ماندگار شوید:
- برند خود را تعریف و هدفتان از ایجاد کسبوکار را مشخص کنید.
- مخاطبان هدف خود را بشناسید.
- چشمانداز برند را تعیین کنید و بگویید که تا چند سال آینده خودتان را کجا میبینید.
- رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید.
- شخصیت برندتان را مشخص کنید تا در ارتباطات شما منعکس شود.
- هویت بصری برند را بهصورت خلاقانه و هوشمند طراحی کنید.
- استراتژی برندتان را مشخص کنید تا مخاطبان راحتتر به شما دسترسی داشته باشند.
- در مسیر برندسازی ثابت قدم باشید.
- برند خود را ارزیابی و عملکرد کلی آن را تجزیه و تحلیل کنید.
یکی از مهمترین نکات برای موفقیت در پرسونال برندینگ مخصوص مدیران، داشتن آگاهی و دانش کافی در این زمینه است. پیشنهاد میکنیم کتاب برند شما را صدا میزند اثر پیتر مونتویا را بخوانید تا متوجه شوید که داشتن یک برند فردی قوی تا چه اندازه روی جذب مشتریان خاصتر و بیشتر تاثیر میگذارد.
سخن پایانی
در این مطلب از آکادمی کسب و کار پاکراه اهمیت برندسازی برای مدیران موفق را بررسی کردیم. بنابراین فهیمدیم آنچه که کسبوکار شما و خودتان را نسبت به سایر کسبوکارها و مدیران متمایز میکند، کار کردن روی برندسازی شخصی است. اگر شما هم تصمیم گرفتید که برندسازی قوی انجام دهید، باید اصول این کار را یاد بگیرید. شاید با خواندن برخی کتابها و تماشای فیلمها کمی این اصول را بیاموزید؛ اما حضور یک مشاور تخصصی و استفاده از راهنماییهای او ضروری است. شما میتوانید با اطمینان خاطر، برندسازی شخصی خود را با کمک مشاورهای آکادمی پاکراه انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راههای ارتباطی با مشاورهای این آکادمی در ارتباط باشید یا سوالات خود را در بخش نظرات همین صفحه بنویسید تا در اسرع وقت به پاسخ سوالات خود برسید.