زمان مطالعه: 9 دقیقه
سوالی درباره مقاله «نرم افزار‌های تحلیل کسب و کار» دارید؟

روی دکمه «مشاوره آنلاین» کلیک کنید تا مهندس ایمان پاکراه و تیم آکادمی پاکراه به‌صورت آنلاین و کاملاً رایگان راهنمایی‌تان کنند.

مشاوره آنلاین

همانطور که انسان‌ها برای درک وضعیت جسمی و روحی خود به آزمایش می‌پردازند و نتایج تحلیل آزمون‌ها را به‌عنوان تحلیلی از وضعیت سلامت خود می‌پذیرند، کسب‌و‌کارها نیز نیازمند تحلیل و بررسی هستند تا از وضعیت فعلی و آینده خود مطلع شوند. این تحلیل ها به آن‌ها کمک می‌کند تا بهترین تصمیمات را برای بهبود وضعیت یا حل مشکلات موجود اتخاذ کنند. به همین دلیل، نرم افزار های تحلیل کسب و کار برای اداره و تداوم سازمان‌ها بسیار اساسی هستند.

در این مطلب از آکادمی کسب و کار پاکراه، تصمیم داریم این نرم افزارها را به شما معرفی کنیم. توصیه می‌کنیم تا انتها همراهمان بمانید و اگر سوالی داشتید، در بخش کامنت ها مطرح کنید تا به شما پاسخ دهیم!

معرفی نرم افزار های تحلیل کسب و کار (28 نرم افزار پرکاربرد)

در اینجا به معرفی برخی از نرم افزار های تحلیل کسب و کار و مقایسه آنها باهم می‌پردازیم.

نام نرم افزار کاربرد اصلی مخاطب هدف دسترسی
  1. ERP
تحلیل و مدیریت منابع سازمان مدیران سازمان رایگان و پولی
2. Sisense پردازش سریع داده‌ها تحلیل گر داده، توسعه دهنده پولی
3. SAS Forecasting مدل‌سازی و پیش‌بینی روندها تحلیل گر داده پولی
4. Datapine تحلیل سریع و آسان داده‌ها کاربران تازه کار پولی
5. Talend آماده‌سازی و پردازش داده همه سازمان‌ها رایگان
6. Lexalytics تحلیل تجربه و احساسات مشتری از متن‌ها واحد بازاریابی پولی
7. Microsoft Power BI ایجاد داشبورد و گزارش تعاملی تحلیل گر کسب و کار پولی و رایگان
8. Google Analytics تحلیل رفتار کاربران سایت بازاریاب دیجیتال رایگان
9. Google Trends شناسایی موضوعات محبوب و روندهای بازار بازاریاب دیجیتال رایگان
10. eMarketer تحلیل بازار دیجیتال و تجارت الکترونیک مدیران بازاریابی پولی
11. Mintel تحلیل رفتار مصرف کننده تحلیل گر بازار پولی
12. Statista جستجو و نمایش آمار و داده‌های بازار تحلیل گر کسب و کار پولی
13. YouGov تحلیل نظرات و رفتار مصرف‌کنندگان تحلیل گر بازار پولی و رایگان
14. Tableau تحلیل تعاملی داده‌ها تحلیل گر داده پولی و رایگان
15. Rational Requisite Pro مدیریت نیازهای پروژه تیم‌های توسعه پولی
16. Balsamiq نمایش بصری ایده‌های طراحی رابط کاربری طراحان UX/UI پولی
17. SWOT شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها مدیران استراتژیک رایگان
18. Pencil طراحی اولیه صفحات (وایرفریم) طراحان UX/UI رایگان
19. Google Data Studio ساخت گزارش‌های سفارشی از داده‌ها تحلیل گر کسب و کار رایگان
20. RapidMiner تحلیل پیشرفته داده‌ها و یادگیری ماشین تحلیل گر داده پولی و رایگان
21. SmartDraw بصری‌سازی فرآیندها و ایده‌ها مدیر پروژه / تحلیل گر پولی
22. Wrike برنامه‌ریزی و پیگیری پیشرفت پروژه تیم‌های پروژه پولی
23. Looker استخراج بینش عملیاتی از داده‌ها تحلیل گر کسب و کار پولی
24. Version One Lifecycle مدیریت چرخه عمر توسعه نرم افزار توسعه دهندگان و مدیر پروژه پولی
25. Visio طراحی فلوچارت و دیاگرام‌های سازمانی مدیران و تحلیل گران پولی
26. Visual Paradigm طراحی UML و مستندسازی سیستم توسعه دهندگان پولی و رایگان
27. Bizagi طراحی و اجرای فرآیندهای کسب و کار تحلیل گران کسب و کار پولی
28. Enterprise Architect مدل‌سازی معماری نرم افزار و تحلیل سیستم معماران نرم افزار پولی و رایگان

در ادامه هر نرم افزار را به شما همراهان عزیز آکادمی پاکراه معرفی خواهیم کرد.

1. نرم‌افزار ERP

نرم‌افزار مدیریت منابع سازمانی یا ERP ، یکی از نرم‌افزارهای کاربردی در حوزه فناوری اطلاعات است که تمامی ویژگی‌های لازم برای مدیریت منابع سازمانی را به خود اختصاص داده است. با داشتن این نرم‌افزار، شما قادر خواهید بود تا تمامی نیازهای خود را برای تحلیل داده‌های کسب‌و‌کار پاسخ دهید و مدیریت و برنامه‌ریزی سازمان را با رویکردی آسان و اثر‌بخش در دست بگیرید.

نرم افزار ERP

  • نرم‌فزار ERP با جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات مربوط به سازمان، از طریق روش‌های اتوماتیک و فناوری اطلاعات و یا دستی، تحلیل و یکپارچه‌سازی آن‌ها را انجام می‌دهد، سپس با تولید گزارشاتی درباره کسب‌و‌کار و با دسترسی مدیران سطح‌های مختلف سازمان، تمام اطلاعات مهم مورد نیاز را به آن‌ها ارائه می‌دهد.
  • این نرم افزار قادر است، داده‌ها و ارقام مربوط به سازمان را به‌صورت نمودارها و گرافیک‌هایی ساده و قابل فهم تبدیل کند و آن‌ها را به‌صورت کاملا به‌روز و آنلاین در هر زمان و مکانی که باشید، در اختیارتان قرار دهد.
  • این امکان به شما کمک می‌کند تا تصمیمات مدیریتی خود را برمبنای داده‌های صحیح و به‌روزترین آمارها اتخاذ کنید.

2. نرم‌افزار Sisense

یکی از مزایای برجسته نرم‌افزار Sisense، استفاده از فناوری In-Chip است که از حافظه پنهان CPU برای اندازه‌گیری و محاسبه داده‌ها استفاده می‌کند و به‌سادگی قادر است محاسبات را با سرعت 10-100 برابر بیشتری انجام دهد.

نرم افزار Sisense

  • این برنامه برای توسعه‌دهندگان فنی و تحلیلگران تجاری، برای پردازش و سازماندهی بهتر داده‌های تجاری، یک ابزار بسیار مناسب است.
  • در واقع، ویژگی‌های کشیدن، رها کردن و داشبوردهای تعاملی، یک رابط کاربری کارآمد و قابلیت همکاری را فراهم می کنند.

3. نرم‌افزار SAS Forecasting

واقعیت این است که این نرم‌افزارهای پیش‌بینی، به برنامه‌ریزی سناریو، تجزیه و تحلیل، رویدادها، مدل‌سازی و عوامل دیگر می‌پردازد. تحلیلگران داده از پیش‌بینی برای درک و شناسایی روندها و رویدادهای بالقوه استفاده می‌کنند، تا بهترین تصمیمات را برای کسب‌وکار خود بگیرند.

نرم‌افزار SAS Forecasting

  • نرم‌افزار SAS Forecasting یکی از پلتفرم‌هایی با کاربری آسان است که به‌صورت خودکار، پیش‌بینی حجم زیادی از داده‌ها یا محصولات را انجام می‌دهد.
  • این ابزار به تحلیلگران داده کمک می‌کند تا به‌راحتی و با دقت بیشتر، روندها و الگوهای مختلف را تحلیل کرده و در نهایت بهترین تصمیمات را برای کسب‌و‌کار اتخاذ کنند.

4. نرم‌افزار Datapine

نرم‌افزار Datapine یک پلتفرم بسیار جذاب برای کاربران تازه ورود به دنیای تحلیل داده است، زیرا ویژگی‌های ساده و در‌عین‌حال قدرتمندی دارد. این ابزار با ارائه یک رابط کاربری بصری کشیدن و رها کردن، نمودارها و داشبوردهای تعاملی و همچنین قابلیت‌های تحلیل پیش‌بینی، تجزیه و تحلیل داده را آسان و لذت‌بخش می‌کند.

نرم افزار Datamine

  • نرم‌افزار Datapine بهترین گزینه برای کاربرانی است که به‌دنبال یک روش سریع و قابل‌اعتماد برای تحلیل داده‌ها هستند.
  • با استفاده از این ابزار، کاربران می‌توانند به‌سرعت و با اطمینان، داده‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و تصمیمات بهتری برای کسب‌و‌کار خود بگیرند.

5. نرم‌افزار Talend

این نرم‌افزار، یکی از بهترین ابزارهای تجزیه و تحلیل کسب‌و‌کار مبتنی بر جاوا، قادر به ارائه کارآمد در زمینه‌ی آماده‌سازی داده، یکپارچه‌سازی و مدیریت داده برای سازمان‌های کوچک و بزرگ است. این سیستم توانایی پردازش موثر میلیون‌ها رکورد داده را داراست و می‌تواند اطلاعات کامل و قابل اعتمادی را فراهم کند.

نرم‌افزار Talend

6. نرم‌افزار Lexalytics

ابزار تحلیل Lexalytics برای کسب‌و‌کارهایی طراحی شده است که تمایل دارند، به‌درک تجربه مشتریان خود بپردازند.

نرم افزار Lexalytics

  • این ابزار یک بستر هوشمند است که اطلاعات مبتنی بر متن را از پست‌ها، نظرات و تعاملات در رسانه‌های اجتماعی جمع‌آوری می‌کند.
  • با استفاده از یادگیری ماشین و پردازش زبان، این ابزار قادر است متن را تجزیه و تحلیل کرده و نگرش‌ها و احساسات مشتریان درباره خدمات و محصولات شرکت را شناسایی کند.

7. نرم‌افزار Microsoft Power BI

این نرم افزار، ابزاری برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و ایجاد داشبوردهای تعاملی به شمار می‌رود. Microsoft Power BI به کاربران امکان می‌دهد تا به راحتی داده‌ها را از منابع مختلف جمع اوری و تجزیه و تحلیل کنند و گزارش‌های بصری جذابی تولید نمایند.

8. نرم‌افزار Google Analytics

گوگل آنالیتیکس، ابزاری برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت و رفتار کاربران است. این نرم افزار به کسب و کارها کمک می‌کند تا عملکرد وب سایت خود را بهبود بخشند و با شناسایی نقاط قوت و ضعف، تجربه کاربری بهتری ارائه دهند.

9. نرم‌افزار Google Trends

گوگل ترندز یکی دیگر از ابزارهای مفید گوگل است که روندهای جستجوی کاربران را در گوگل نمایش می‌دهد. این ابزار به کسب و کارها کمک می‌کند تا موضوعات محبوب و روندهای بازار را شناسایی کنند و استراتژی‌های بازاریابی خود را بر اساس داده‌های واقعی تنظیم نمایند.

10. نرم‌افزار eMarketer

این نرم افزار در واقع منبعی معتبر برای تحقیق و تحلیل در زمینه بازاریابی دیجیتال، رسانه‌ها و تجارت الکترونیک به شمار می‌رود. این ابزار گزارش‌های جامع و داده‌های بازار را ارائه خواهد داد که به کسب و کارها در تصمیم‌گیری‌های استراتژیک کمک می‌کند.

11. نرم‌افزار Mintel

این نرم‌افزار به کسب و کارها کمک می‌کند تا بینش‌های عمیق‌تری از رفتار مصرف‌کنندگان به دست آورند و روندهای نوظهور را شناسایی کنند.

12. نرم‌افزار Statista

این نرم افزار در واقع پلتفرمی برای دسترسی به آمار و داده‌های بازار در زمینه‌های مختلف است. به کمک این نرم افزار، کاربران می‌توانند به راحتی داده‌های مورد نیاز خود را جستجو و استخراج کنند و از اطلاعات جامع برای تصمیم‌گیری استفاده نمایند.

13. نرم‌افزار YouGov

پلتفرم تحقیقاتی که نظرسنجی‌ها و داده‌های مربوط به رفتار مصرف‌کنندگان را ارائه می‌دهد. این ابزار به برندها کمک می‌کند تا درک بهتری از مخاطبان خود پیدا کرده و نیازهای آن‌ها را بهتر شناسایی کنند.

14. نرم‌افزار Tableau

نرم‌افزاری برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و ایجاد بصری‌سازی‌های تعاملی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا داده‌ها را به صورت گرافیکی نمایش دهند و از تحلیل‌های پیشرفته برای تصمیم‌گیری استفاده کنند.

15. نرم‌افزار Rational Requisite Pro

ابزاری برای مدیریت نیازمندی‌ها است که به تیم‌ها کمک می‌کند نیازهای پروژه را مستند کرده و پیگیری کنند. این نرم افزار قابلیت‌هایی برای همکاری تیمی و ردیابی تغییرات هم دارد.

16. نرم‌افزار Balsamiq

این ابزار به طراحان کمک می‌کند تا ایده‌های خود را به صورت بصری نمایش دهند و با دریافت بازخورد سریع، فرآیند طراحی را تسریع کنند.

17. نرم‌افزار SWOT

یک ابزار تحلیلی برای شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای یک کسب و کار یا پروژه است. این تحلیل به مدیران کمک می‌کند تا تصمیمات استراتژیک بهتری بگیرند.

18. نرم‌افزار Pencil

نرم‌افزاری برای طراحی پروتوتایپ و وایرفریم است که به طراحان کمک می‌کند تا ایده‌های خود را به سرعت پیاده سازی کنند و قبل از توسعه نهایی، بازخورد بگیرند.

19. نرم‌افزار Google Data Studio

Google Data Studio ابزاری رایگان برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و ایجاد گزارشات بصری است که به کاربران امکان می‌دهد داده‌های خود را از منابع مختلف ترکیب کنند و داشبوردهای سفارشی بسازند.

20. نرم‌افزار RapidMiner

پلتفرمی برای علم داده و یادگیری ماشین به شمار می‌رود که ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل پیشرفته داده‌ها فراهم می‌کند. این نرم افزار برای آن دسته از تحلیلگران داده مناسب است که به دنبال استخراج الگوها و بینش‌های عمیق هستند.

21. نرم‌افزار SmartDraw

نرم افزاری برای ایجاد نمودارها و دیاگرام‌ها است که به کاربران کمک می‌کند تا فرآیندها و ایده‌ها را بصری‌سازی کنند. این ابزار شامل الگوهای آماده‌ای است که کار طراحی را تسهیل می‌کند.

22. نرم‌افزار Wrike

این نرم افزار، ابزاری برای مدیریت پروژه است که قابلیت‌های همکاری، برنامه‌ریزی و پیگیری پیشرفت پروژه‌ها را به شما ارائه خواهد داد. این نرم افزار به تیم‌ها کمک می‌کند تا وظایف را اولویت بندی کرده و زمان‌بندی دقیقی داشته باشند.

23. نرم‌افزار Looker

پلتفرمی برای تجزیه و تحلیل داده‌ها است که به کسب و کارها کمک می‌کند تا بینش‌های عملیاتی از داده‌های خود استخراج کنند. Looker امکان ساخت گزارشات سفارشی و تجزیه و تحلیل عمیق داده‌ها را فراهم می‌کند.

24. نرم‌افزار Version One Lifecycle

این نرم افزار به تیم‌ها کمک می‌کند تا فرآیند توسعه را سازماندهی کرده و ارتباطات را تقویت کنند. همچنین برای مدیریت چرخه عمر توسعه محصول که شامل برنامه ریزی، پیگیری و مدیریت نیازمندی‌ها است، کاربرد دارد.

25. نرم‌افزار Visio

این ابزار از مایکروسافت، برای ایجاد دیاگرام‌ها، فلوچارت‌ها و نقشه‌های سازمانی مناسب است و به کاربران امکان می‌دهد ایده‌های پیچیده خود را بصری‌تر کنند.

26. نرم‌افزار Visual Paradigm

پلتفرمی برای طراحی مدل‌های UML، دیاگرام‌های تجاری و مستندسازی سیستم‌ها است که ابزارهای متنوعی برای تجزیه و تحلیل سیستم دارد.

27. نرم‌افزار Bizagi

نرم‌افزاری برای مدل‌سازی فرآیندهای کسب و کار است که به کاربران امکان می‌دهد فرآیندها را طراحی، اجرا و بهینه‌سازی کنند، همچنین قابلیت اتوماسیون فرآیندها را نیز دارد.

28. نرم‌افزار Enterprise Architect

ابزاری برای مدل‌سازی سیستم‌ها، معماری نرم‌افزار و مدیریت نیازمندی‌ها به شمار می‌رود که شامل قابلیت‌هایی برای همکاری تیمی است و ابزارهای متنوعی برای تجزیه و تحلیل سیستم فراهم می‌آورد.

تحلیل کسب و کار (Business Analysis) چیست؟

تحلیل کسب و کار (Business analysis)، روشی است که با هدف برقراری رابطه بین ذینفعان یک سازمان انجام می شود. در این روش، نیازها، سیاست‌ها و عملکردهای کسب‌وکار به‌دقت مورد بررسی قرار می‌گیرند تا با شناخت دقیق این موضوعات، راه‌حل‌هایی برای دستیابی به اهداف سازمان پیدا شود.

تحلیل کسب و کار (Business Analysis) چیست؟

تحلیل کسب و کار از اهمیت بسیاری برخوردار است و در هر سازمانی، به‌عنوان یک ابزار حیاتی برای رسیدن به اهداف مورد‌نظر، مورد استفاده قرار می گیرد. این روش شامل شناخت نیازمندی‌های کسب‌و‌کار، انگاشت مستندات، کمک به برنامه‌ریزی استراتژیک، شناسایی زمینه‌های بهبود فرایندها و تغییرات لازم برای سازمان و تدوین سیاست‌های مختلف است که آینده ی بهتری برای سازمان رقم می‌زنند.

منظور از نرم افزار‌های تحلیل کسب و کار

نرم افزار تحلیل کسب و کار، مجموعه‌ای از تکنیک‌ها است که برای جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود. این تکنیک‌ها شامل فرآیندهایی نظیر نظرسنجی‌های تماس سرد و بررسی رسانه‌های اجتماعی می‌شوند. با‌ این‌حال، داده‌ها به تنهایی بی‌ارزش هستند و برای داشتن ارزش باید به‌طور مناسب تحلیل و بررسی گردند.

منظور از نرم افزار‌های تحلیل کسب و کار

در حقیقت، ابزارهای تحلیل کسب و کار در این زمینه بسیار موثر هستند. این ابزارها نرم‌افزارهایی هستند که داده‌ها را از یک یا چند برنامه کاربردی سیستم تجاری جمع‌آوری کرده و آن‌ها را در یک انبار متمرکز مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند.

این نرم افزارها کمک می‌کنند تا:

  • خطرات و آسیب‌های احتمالی کاهش یابند؛
  • رشد بهتری را تجربه کنند؛
  • بهره‌وری خود را بهبود بخشند؛
  • به مصرف‌کننده مناسب هدف بگیرند؛
  • سودآوری خود را افزایش دهند؛
  • روند کسب‌و‌کار خود را شناسایی کنند.

چگونگی کارکرد نرم افزار های تحلیلی کسب و کار

کارکرد ابزارهای تحلیل کسب و کار، در‌حال‌حاضر با ویژگی‌های نوآورانه ای که دارند، بسیار متنوع است. این ابزارها به کسب‌و‌کارها امکان می‌دهند تا داده‌های خود را در زمان واقعی مشاهده کنند و از آن‌ها بهره ببرند.

ابتدا، این ابزارها قابلیت جمع‌آوری داده‌ها را به‌صورت کارآمد فراهم می‌کنند و به‌سرعت الگوها و الگوریتم‌های مورد نیاز را شناسایی می‌کنند. همچنین، برای تحلیل کارآمد داده‌ها، باید این ابزارها، قابلیت‌های زیر را داشته باشند:

1. ردیابی و مدیریت داده‌ها:

  • این ابزارها باید قابلیت ردیابی و مدیریت داده‌ها را فراهم کنند تا به‌راحتی بتوانید، داده‌های خود را پیگیری و مدیریت کنید.

2. توضیح دادن اطلاعات با جزئیات:

  • این ابزارها باید قابلیت ارائه اطلاعات به‌صورت شفاف و با جزئیات را داشته باشند تا بتوانید اطلاعات مورد نیاز خود را به‌درستی درک کنید.

3. سازماندهی و ارائه اطلاعات:

  • این ابزارها باید قابلیت سازماندهی و نمایش اطلاعات به‌صورت منظم و قابل فهم را داشته باشند تا بتوانید از داده‌های خود بهره ببرید و به تصمیم‌گیری‌های صحیح بپردازید.

 3. امکان همکاری بین گروه‌ها و ذینفعان:

  • این ابزارها باید به شما امکان بدهند تا با سایر اعضای تیم و ذینفعان کسب‌و‌کار خود به‌صورت هماهنگ، همکاری کنید و اطلاعات را به اشتراک بگذارید.

در نهایت، با وجود تنوع زیاد نرم افزار های تحلیل کسب و کار موجود، شما می‌توانید ابزار مناسبی را بر‌اساس نیازهای خاص کسب‌و‌کار خود انتخاب کنید و تجزیه و تحلیل داده‌های مورد نیاز خود را انجام دهید.

ویژگی‌های نرم افزار های تحلیل کسب و کار

تحلیل کسب و کار، ابزارهای مختلف استانداردی دارد، از جمله هوش تجاری، فناوری اطلاعات و معماری و مدیریت کسب و کار. این ابزارها به سازمان‌ها کمک می‌کنند تا افراد مسئول، بررسی و ارزیابی فعالیت‌های سازمان و برنامه‌ریزی برای آینده را به بهترین شکل انجام دهند.

ویژگی های نرم افزار های تحلیل کسب و کار

ابزار مناسب تحلیل کسب و کار باید بتواند اطلاعات ارائه شده توسط مشتریان، مدیران، کارکنان، متخصصان فناوری اطلاعات و افراد مورد تعامل با سازمان را تحلیل و ترکیب کرده و گزارش‌های مستند، مفید و قابل فهمی را به مدیران ارائه دهد. همچنین باید ارتباط بین واحدهای سازمانی را تسهیل کند. مواردی که باید با استفاده از ابزارهای تحلیل کسب و کار بررسی شوند عبارتند از:

  • اهداف و مشکلات سازمان
  • تحلیل نیازها و راهکارها
  • تعیین استراتژی‌های سازمانی
  • آسان‌تر کردن فرآیند همکاری با شرکا
  • ذینفعان و کارکنان
  • شناسایی خطرات و داشتن نظارت دائم و لحظه‌ای

دلایل اهمیت تحلیل داده‌ها در کسب‌وکارهای وابسته به دیجیتال مارکتینگ

تجزیه و تحلیل داده‌ها در کسب‌وکارهای وابسته به دیجیتال مارکتینگ اهمیت بسیاری دارد. چرا که این داده‌ها، اطلاعات ارزشمندی درباره مشتریان و عملکرد وب‌سایت شما در اختیارتان قرار می‌دهند.

مثال: نرخ پرش یکی از مهمترین داده‌ها است که نشان‌دهنده استقبال کاربران از وب‌سایت شما است. با تحلیل این داده، می‌توانید علت نارضایتی کاربران را پیدا کرده و محتوای وب‌سایت خود را بهبود دهید.

سایر دلایل اهمیت نرم افزارهای کسب و کار به صورت زیر است:

  • آمار جمعیت شناختی اطلاعات مهمی را درباره بازار و مخاطبان هدف شما در اختیارتان قرار می‌دهد.
  • با تحلیل این داده‌ها، می‌توانید مشتریان هدف خود را شناسایی کرده و با استفاده از این اطلاعات، بهترین راهکارها را برای جذب و نگهداری مشتریان پیدا کنید.
  • همچنین، تحلیل داده‌های مربوط به میزان دسترسی به وب‌سایت شما به مشخصات جغرافیایی مختلف، به یافتن دلیل علاقه بیش‌تر یک موقعیت جغرافیایی خاص به کسب‌وکار شما کمک می‌کند.
  • با استفاده از این داده‌ها، می‌توانید ورودی‌های مهمی در مورد اطلاعات مختلف به‌دست آورید و راهکارهای مناسبی را برای بهبود وب‌سایت خود پیدا کنید.
  • نرخ تبدیل نیز یکی از مهمترین داده‌ها در کسب‌وکارهای وابسته به دیجیتال مارکتینگ است. با تحلیل این داده، می‌توانید میزان موفقیت فرآیند بازاریابی خود را محاسبه کرده و اقدامات لازم برای جذب و نگهداری مشتریان را انجام دهید.

در نهایت، جمع‌آوری و تحلیل داده‌های آنلاین کسب‌وکار از وب‌سایت، به شما این امکان را می‌دهد که رفتار مشتریان خود را پیش‌بینی کرده و با استفاده از این اطلاعات، اقدامات لازم برای جذب و نگهداری آن‌ها را بهینه کنید؛ در نتیجه، تحلیل داده‌های کسب‌وکار شما می‌تواند به‌عنوان یک ابزار بسیار موثر در بهبود عملکرد کسب‌وکار شما عمل کند.

برای استفاده بهینه از نرم افزار‌های تحلیل کسب و کار از چه کسی مشاوره بگیریم؟

در این مقاله ما به توضیح در مورد، مفهوم تجزیه و تحلیل کسب‌و‌کار پرداختیم و نرم‌افزارهای برتری را معرفی کردیم که به سازمان‌ها در استخراج اطلاعات از داده‌های عظیم کمک می کنند. این نرم‌افزارها شامل ابزارهای هوش تجاری هستند که به کسب‌و‌کارها در جمع‌آوری، تحلیل و گزارش‌دهی داده‌ها کمک می‌کنند و در نتیجه کارایی و اثربخشی تحلیل در سازمان‌ها را افزایش می‌دهند.

برای اینکه نرم افزارهای مناسب تحلیل کسب و کار خود را انتخاب کنید، می‌توانید از خدمات مشاوره کسب و کار آکادمی پاکراه بهره ببرید تا به خوبی شما را راهنمایی کنیم.

اگر تجربه استفاده از این نرم‌افزارهای تحلیل کسب‌وکار را دارید، خوشحال می‌شویم تا تجربه‌تان را با ما به اشتراک بگذارید!

سوالات متداول

بهبود تصمیم‌گیری، شناسایی فرصت‌ها، کاهش ریسک و بهره‌برداری مؤثرتر از داده‌ها

اکثر این برنامه ها رابط کاربری ساده ای دارند و یادگیری آن ها توسط افراد غیرفنی هم به سادگی انجام خواهد شد.

BI بیشتر بر گزارش‌گیری و تجسم داده تمرکز دارد، در حالی که تحلیل داده شامل مدل‌سازی آماری و پیش‌بینی روندها نیز هست.

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟
5/5 - (1 امتیاز)
avatar

تحریریه آکادمی پاکراه

جمعی از محققین در زمینه کسب و کار

تیم تحریریه آکادمی ایمان پاکراه، با علم روز و تحقیق، محتواهای کاربردی و پویا در حوزه کسب و کار را ارائه می‌دهد. ما با افتخار تجربیات و دانش خود را با شما به اشتراک می‌گذاریم تا شما نیز به سمت دستیابی به اهداف کسب و کار خود حرکت کنید.