زمان مطالعه: 8 دقیقه

مدیر عامل یا ceo به عنوان یکی از کارمندان یک شرکت، مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها را برعهده دارد. به‌گونه‌ای که مطالعات نشان می‌دهند 45 درصد از عملکرد یک شرکت به فعالیت مدیر عامل وابسته است. این مدیران با داشتن بالاترین رتبه در یک شرکت، اغلب مسئول گسترش شرکت، افزایش سودآوری و بهبود قیمت سهام در شرکت‌های دولتی هستند. در این مقاله از آکادمی کسب و کار پاکراه همراه ما باشید تا با بررسی مفهوم ceo، وظایف، ویژگی‌های یک مدیر موفق و تفاوت‌های آن با هیئت مدیره با این موقعیت شغلی بیش‌تر آشنا شوید.

منظور از ceo چیست؟

واژه Ceo مخفف عبارت Chief Executive Officer و به معنای مدیر اجرایی (یک کارمند عالی رتبه در سازمان) است. مدیر ارشد اجرایی یا ceo که توسط سهامداران شرکت انتخاب می‌شود، به عنوان یک کارمند ویژه در سازمان مسئولیت‌های منحصربه‌فردی بر عهده دارد. اکنون سوالی که پیش می‌آید این است که ceo کیست و چه وظایفی دارد؟ به زبان ساده مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی اختیار تام شرکت یا سازمان را برعهده دارد و با ارائه گزارش‌های منظم، هیئت مدیره را در جریان اقدامات و عملکرد خود قرار می‌دهد.

البته ceo به عنوان جانشین مدیرعامل، اختیارات محدودی دارد و نباید تصور شود که قدرت او مطلق و غیر قابل کنترل است. هر شرکت یا سازمانی بر اساس استراتژی‌های خاصی که دارد، مسئولیت‌های متفاوتی را به مدیر ارشد اجرایی واگذار می‌کند؛ اما به طور کلی مسئولیت موفقیت یا شکست نهایی سازمان بر عهده Ceo است!

Ceo چه وظایفی دارد؟

اکنون که می‌دانیم ceo کیست بهتر است با وظایف و مسئولیت‌های این عنوان شغلی بیش‌تر آشنا شویم. مدیر ارشد اجرایی توانایی برعهده گرفتن هر نوع مسئولیتی را دارد؛ به این معنا که با توجه به تجربه و تخصص حرفه‌ای خود می‌تواند مدیریت امور مالی، بازاریابی شرکت و… را برعهده بگیرد.

طبق بررسی‌ها، ۷۵ درصد از زمان مدیران صرف شرکت در جلسه می‎شود و از زمان باقی‌مانده، ۲۵ درصد صرف روابط، ۲۵ درصد برای بررسی واحد تجاری، ۲۱ درصد برای استراتژی و ۱۶ درصد به فرهنگ و سازمان اختصاص پیدا می‌کند. اگر تخصص و زمان مدیر ارشد اجرایی روی مسئولیت‌های کم اما اساسی گذاشته شود، آن وقت پیشرفت سازمان حتمی است. اما سوال اینجاست که ceo چه وظایفی دارد؟

Ceo چه وظایفی دارد؟

Ceo به عنوان عضوی در شرکت با مجموعه‌ای از وظایف

1. ایجاد تیم رهبری ارشد

جذب استعداد‌های عالی برای سازمان و ایجاد تیم رهبری اجرایی یکی از اصلی‌ترین مسئولیت‌های Ceo است. البته این فرد، مسئول استخدام یا اخراج کارکنان نبوده و فقط می‌تواند با ایجاد تیم رهبری اجرایی، بر عملکرد کارکنان نظارت داشته باشد. در بسیاری از سازمان‌ها هیئت مدیره وظیفه تصمیم‌گیری برای استخدام در سطوح عالی مدیریت را بر عهده دارد و در این بین از توصیه‌های ceo هم کمک می‌گیرد. تیم رهبری اجرایی هم می‌تواند متشکل از افراد زیر باشد:

  • مدیر ارشد مالی
  • مدیر ارشد فنی
  • مدیر ارشد عملیات
  • مدیر ارشد استراتژی
  • مدیر ارشد سرمایه‌گذاری و…

مدیران عامل کسب‌وکارها می‌توانند با خواندن کتاب‌های مدیران بزرگ به دنیا نمی‌آیند، ساخته می‌شوند، رهبران آخر غذا می‌خورند، هفت عادت مردمان موثر و مهم‌ها را بسنجید، روحیه رهبری را در خودشان و سایر رهبرهای یک کسب‌وکار تقویت کنند.

2. تنظیم و اجرای استراتژی‌های سازمان

ایجاد و حفظ ویژگی‌های رقابتی، تصمیم‌گیری درباره راه‌اندازی خط تولید محصولات جدید، پیدا کردن بازار‌های بالقوه جدید، غنیمت شمردن فرصت‌ها و… همه از راهبرد‌های مهم سازمان هستند که در حیطه اختیارات مدیر ارشد اجرایی قرار دارند. مدیر عاملان Ceo که می‌توانند این راهبرد‌ها را به‌صورت عملی به اجرا درآورند، از داده‌ها و نظرات رهبران ارشد و اعضای تیم هیئت مدیره استفاده می‌کنند.

3. اخذ تصمیمات مربوط به تخصیص سرمایه

مدیران بخش‌های مختلف باید بودجه متعلق به خودشان را مدیریت کنند. مدیر عاملان ارشد اجرایی هم بودجه کلی سازمان را با هدف اجرای موثر طرح‌های راهبردی، تنظیم و مدیریت می‌کنند. Ceo باید راجع به زمان و چگونگی جذب سرمایه، استفاده بهینه از مازاد سرمایه، سرمایه‌گذاری دوباره در تجارت، بازپرداخت بدهی یا توزیع سرمایه از طریق سود سهام و… اظهار نظر کند.

4. برقراری ارتباط موثر با ذینفعان

مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی سازمان وظیفه دارد با افراد و گروه‌هایی که در موفقیت و شکست کسب‌و‌کار سهیم هستند، ارتباط موثری برقرار کند. در واقع Ceo چهره سازمان بوده و نماینده او در برابر مردم، مطبوعات، مشتریان، قانون‌گذاران و… است. بنابراین باید بتواند ارزش‌ها و عناصر اصلی چشم‌انداز سازمان را به خوبی به دیگران انتقال دهد.

برقراری ارتباط موثر با ذینفعان بخشی از وظایف ceo

برقراری ارتباط موثر با ذینفعان بخشی از وظایف ceo

به عنوان مدیر عامل با خواندن کتاب تفکر، سریع و کند اثر دانیل کانمن می‌توانید ذهن مردم را بخوانید و از طریق تشخیص نوع تفکر آن‌ها تشخیص دهید که چگونه با سایر افراد ارتباط برقرار کنید.

5. تدوین چشم انداز، ارزش‌ها و فرهنگ سازمانی

فرهنگ سازمانی از عناصری با ماهیت منظم تشکیل شده است. چشم‌انداز و ارزش‌هایی که به وسیله Ceo به اجرا در می‌آیند، این فرهنگ را به جهت‌های مختلف هدایت می‌کنند. مدیر ارشد اجرایی به عنوان کسی که تحت نظر کارکنان و به نوعی الگوی آن‌ها است، باید از شخصیت و رفتار خود مراقبت کند. بنابراین نحوه معرفی خود به کارکنان و چگونگی ارتباط با اعضای شرکت روی جو حاکم بر سازمان تاثیر می‌گذارد.

از دیگر وظایف مهم ceo می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت کامل تیم و نظارت بر روند کار‌ها
  • ایجاد ساختار مناسب برای بخش‌های زیرین سازمان
  • اجرای استراتژی‌های کلی سازمان با امکان توسعه ساختاری
  • مشخص کردن اختیارات و مسئولیت‌های مدیران هر بخش
  • تنظیم روشی مناسب برای انتخاب اعضای هیئت مدیره و اختیارات آن‌ها
  • برنامه‌ریزی جلسات، حضور در جلسات و دریافت گزارش از مدیران و هیئت مدیره
  • مشخص کردن روش برخورد مدیران هر بخش با کارکنان و زیردستان خود
  • ارتقای سلامت کارکنان، نظارت و مدیریت پرسنل، مشتریان وفادار و نمایندگی‌ها
  • مدیریت نیروی انسانی و بررسی عملکرد کارکنان در جهت برنامه‌های استراتژیک سازمان
  • تدوین برنامه‌های فروش و نظارت بر پیشرفت آن‌ها برای توسعه کسب‌وکار
  • آنالیز رقبا و اجرای راهکار‌های جدید برای تمایز پیدا کردن از کسب‌و‌کار‌های مشابه
  • هدایت درآمد از بخش‌های کم بازده و اختصاص آن هزینه در بخش‌های صحیح
  • نظارت بر تحقق اهداف، نظارت مستمر بر درآمد‌ها و بودجه سالانه
  • برگزاری اتاق فکر برای نیروی انسانی با هدف فروش بیش‌تر
  • ارائه خدمات با کیفیت و پشتیبانی قوی به مشتری
  • بررسی کیفیت محصولات و خدمات، تلاش برای ارتقا و بهبود عملکرد و…

به عنوان یک مدیر عامل برای آشنایی بیش‌تر با الگوهای صحیح وظایف خود در یک سازمان، فیلم Office Space را ببینید. این فیلم در کنار محیط طنز و شوخ‌طبعی خود، چالش‌های مدیریت یک سازمان را به تصویر می‌کشد که نباید آن‌ها را تکرار کرد.

ویژگی‌های یک ceo موفق

اکنون که فهمیدیم ceo کیست و چه وظایفی دارد. بنابراین بهتر است با ویژگی‌های افراد موفق در این حوزه آشنا شویم:

ویژگی‌های یک ceo موفق

رهبری قوی از ویژگی‌های یک مدیر عامل موفق

  • بینش واضح و شفاف: وقتی ceo به عنوان مسئول توسعه راهبرد سازمان در شناخت تحولات ترند‌های روز دنیا از عموم مردم جلو‌تر باشد، آن وقت است که موفقیت سازمان حتمی می‌شود.
  • رهبری قوی: کسب‌و‌کار شما ممکن است حتی با وجود اشتیاق و آینده نگری هم نتواند به موفقیت برسد؛ مگر اینکه انجام امور مهم سازمان بر عهده افراد مناسب گذاشته شود. مدیر ارشد اجرایی با جذب سرمایه انسانی با استعداد، از ماموریت و چشم‌انداز شرکت حمایت می‌کند.
  • اشتیاق فوق‌العاده: با توجه به موقعیت شغلی حیاتی که ceo دارد، باید اشتیاق فوق‌العاده‌ای برای تحمل فشارهای کاری و رهبری سازمان داشته باشد.
  • مهارت‌های ارتباطی موثر: همانطور که گفتیم مدیر ارشد اجرایی تحت نظر همه کارکنان سازمان است و باید با انتقال ارزش‌ها بتواند با مخاطبان خود ارتباط موثری برقرار کند.
  • مهارت‌های شخصی: مدیر ارشد اجرایی باید با داشتن اعتمادبه‌نفس، عزم و اراده، انعطاف‌پذیری و خلاقیت در شرایط مختلف، موفق عمل کند. با خواندن کتاب همکاری اثر مورتن هانسن می‌توان فهمید که چطور تغییر خلق‌وخوی مدیر عامل‌ها می‌تواند روی خلق‌وخوی کل سازمان تاثیر بگذارد.
  • مهارت‌های تجاری: یک مدیر عامل خوب باید با داشتن دانش و مهارت‌های تجاری لازم بتواند مدیریت کسب‌و‌کار را برعهده بگیرد. یعنی باید دانش کافی راجع به فروش، بازاریابی، امور مالی، منابع انسانی و… داشته باشد. یکی از فیلم‌های محبوب و پُر سر و صدای دنیای تجارت، فیلم The Big Short است که در آن به بیانی ساده با پیچیدگی‌های دنیای مالی آشنا می‌شوید.

رئیس هیئت مدیره چه تفاوت‌هایی با ceo دارد؟

تا اینجا فهمیدیم که ceo چه وظایفی دارد و اکنون وقت آن رسیده که بدانیم تفاوت او با رئیس هیئت مدیره چیست؟ ceo به عنوان کارمند عالی رتبه سازمان، عهده‌دار شرکت بوده و رئیس هیئت مدیره، مسئولیت هیئت مدیره را برعهده دارد. بنابراین مدیر ارشد اجرایی باید تابع دستورات رئیس سازمان باشد. برای مثال در زمان نگارش این مقاله، در شرکت اسنپ فود، مهراد عبدالرزاق به عنوان رئیس هیئت مدیره و سعید لطفی به عنوان مدیر عامل یا ceo فعالیت می‌کند.

تفاوت در وظایف مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره

تفاوت در وظایف مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره

گاهی هم پیش می‌آید که رئیس هیئت مدیره مسئولیت‌های ceo را بر عهده می‌گیرد که البته با توجه به پیشرفت روش‌های حاکمیت شرکتی این الگو چندان موفق به نظر نمی‌رسد. در جدول زیر تفاوت‌های رئیس هیئت مدیره و Ceo را بررسی کرده‌ایم:

وظایف ریاست هیئت مدیره وظایف مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی
نظارت بر عملکرد مدیریت اجرایی اجرای سیاست‌ها و استراتژی‌های تایید شده توسط هیئت مدیره
تعیین سیاست‌ها و راهبرد‌های مدیریت اجرایی پیش‌بینی عملکرد شرکت و تلاش برای دستیابی به اهداف کلان
اخذ تصمیمات اساسی مثل تعیین بودجه، تصویب ترازنامه، تغییرات اساسنامه، تدوین استراتژی‌های بلند مدت و… ایجاد و رهبری تیم‌های مختلف و گزارش دهی منظم به هیئت مدیره

مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی چه مزایایی برای سازمان خلق می‌کند؟

اکنون که می‌دانیم ceo کیست و چه وظایفی دارد؟ بهتر است با نقش مهم این فرد در پیشرفت سازمان آشنا شویم. مدیر ارشد عملیاتی با تعیین استراتژی‌های کلی نقش مهمی در پیشرفت سازمان داشته و با بهبود عملیات روزمره باعث رهبری تیم‌ها، بهبود عملکرد و دستیابی به موفقیت سازمانی می‌شود. به طور کلی مزایایی که یک ceo برای سازمان خلق می‌کند عبارتند از:

  • کاهش هزینه‌ها: مدیر ارشد اجرایی با مدیریت موثر بودجه روی بهینه‌سازی منابع مالی تمرکز دارد و علاوه بر کاهش هزینه‌ها، باعث افزایش سودآوری سازمان می‌شود.
  • افزایش بهره‌وری: با بهبود عملکرد سازمان و کاهش هدررفت منابع، کیفیت ارائه محصولات و خدمات سازمان بیش‌تر می‌شود.
  • رهبری تیم‌ها: ceo وظیفه رهبری تیم‌ها و تشویق کردن آن‌ها را بر عهده دارد و به بهبود عملکرد کارکنان شرکت کمک می‌کند.
  • تدوین و اجرای استراتژی‌های عملیاتی: برای تحقق اهداف کلان سازمان، تدوین استراتژی‌های عملیاتی و نظارت بر اجرای آن‌ها مهم است.

چگونه ceo شویم؟

اکنون که می‌دانید ceo کیست شاید قصد وارد شدن به این حیطه شغلی را داشته باشید. مطالعات نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۳۱، فرصت‌های شغلی این موقعیت تا ۴ درصد افزایش پیدا می‌کند. با توجه به اینکه برای مدیرعامل اجرایی – عملیاتی شدن باید از یک مسیر حرفه‌ای سخت و چالش برانگیز عبور کنید، پس به این موارد احتیاج دارید:

چگونه ceo شویم؟

تبدیل شدن به ceo

  • توانایی‌های مدیریتی: مدیر ارشد اجرایی باید توانایی اتخاذ تصمیمات کلان، برنامه‌ریزی استراتژیک و مدیریت منابع انسانی را داشته باشد.
  • مهارت‌های ارتباطی: یک ceo موفق باید بتواند ارتباط خوبی با سهامداران، ذینفعان و تیم‌های داخلی و خارجی برقرار کند.
  • تجربه کاری: به دست آوردن تجربه کاری گسترده و متنوع در این حوزه خیلی مهم است. برای مثال ceo می‌تواند از پست‌های کوچک شروع کند تا کم کم برای پست‌های مدیریتی مهم مثل مدیر عامل اجرایی انتخاب شود.
  • شبکه‌سازی: ایجاد و حفظ شبکه‌های قوی ارتباطی شما را به یک ceo موفق تبدیل می‌کند.
  • توانایی تصمیم‌گیری: مدیر ارشد اجرایی باید بتواند در شرایط سخت و پیچیده با تحلیل دقیق اطلاعات و آینده نگری تصمیمات مهمی بگیرد.
  • روحیه کارآفرینی: ceo با داشتن روحیه کارآفرینی و ریسک‌پذیری بالا می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای توسعه سازمان خلق کند.
  • آموزش مداوم: با پیگیری و آموزش مداوم می‌توانید با جدیدترین تغییرات صنعت آشنا شده و به یک ceo موفق تبدیل شوید.

Ceo باید چه مدارک تحصیلی داشته باشد؟

بیش‌تر مدیران ارشد اجرایی دارای مدرک لیسانس در رشته تجارت، امور مالی یا مهندسی هستند و بعضی از آن‌ها کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی یا مدیریت کسب‌و‌کار دارند. مدیر ارشد اجرایی یک سطح حرفه‌ای برای افراد دارای لیسانس است که بعد از چند سال تجربه، ceo را به مهارت‌های مدیریت و رهبری مسلط می‌کند. بنابراین کسب مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های مدیریت بازرگانی یا مدیریت کسب‌و‌کار اختیاری است اما باعث آشنایی ceo با تمام عناصر کسب‌و‌کار (از حسابداری تا مدیریت منابع انسانی) می‌شود.

مشاغل و تجربیات اولیه برای تبدیل شدن به ceo

با توجه به اینکه مسیر واضح و مشخصی برای تبدیل شدن به ceo وجود ندارد، توجه به مهارت و دانش شما اهمیت بیش‌تری پیدا کرده است. معمولا تنوع پیشینه و تجربه کاری، شما را به یک مدیر ارشد اجرایی قوی با آینده روشن تبدیل می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهند که بیش از ۹۰ درصد از مدیران عامل، تجربه قبلی دارند.

مشاغل و تجربیات اولیه برای تبدیل شدن به ceo

اهمیت داشتن تجربه برای فعالیت به عنوان مدیر عامل

بنابراین یک ceo موفق تجربه کار در محیط‌های متفاوت را دارد و با درک درست از صنایع گوناگون، از تجربیات خود برای توسعه افکار و‌ ایده‌های جدید و رساندن سازمان به بالاترین سطح موفقیت کمک می‌گیرد. با خواندن کتاب از خوب به عالی اثر جیم کالینز می‌توانید بیاموزید که چگونه مدیر عامل قدرتمندی باشید و مالکیت سازمان را بر عهده بگیرید.

مهارت‌های لازم برای فعالیت در مرتبه مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی

بر اساس مطالعه‌ای که در مجله هاروارد بیزینس ریویو انجام شده است، مهارت‌های اجتماعی مهم‌تر از اداری، مالی و تخصصی هستند. به‌گونه‌ای که در سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷، میزان مهارت‌های اجتماعی در شرح وظایف مدیر عامل رشد ۲۸ درصدی داشت. همچنین نیاز به مهارت مدیریت منابع مالی تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرد. برای فعالیت در مرتبه مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی کسب مهارت‌های زیر، ضروری است:

  • مهارت‌های مدیریتی: شامل توانایی رهبری، تصمیم‌گیری، حل مسئله، مدیریت زمان، تدوین و اجرای استراتژی‌های سازمان، توانایی برقراری ارتباط موثر با ذینفعان، ایجاد انگیزه در کارکنان، مذاکره با اعضای سازمان و توانایی تفویض اختیار
  • مهارت‌های بین فردی: شامل توانایی کار تیمی، هوش عاطفی بالا، قدرت تاثیرگذاری، انعطاف‌پذیری و سازگاری با چالش‌های جدید، دیپلماسی، صداقت و‌ امانتداری
  • تجربه و سابقه کار: شامل درک قوی از اصول مالی و حسابداری، سابقه کارآفرینی، تجربه بین‌المللی، دانش عمیق در مورد صنعت و سابقه اثبات شده در رهبری

اشتباهات رایج مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی

مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی یا ceo به عنوان یکی از افراد عالی رتبه وظیفه هدایت و پیشرفت سازمان را برعهده دارد. با این حال ممکن است حتی یک فرد متخصص و باتجربه هم در طول مسیر اشتباهات زیادی مرتکب شود. کتاب 5 دشمن کار تیمی یکی از بهترین کتاب‌هایی است که به مدیران در رهبری کسب‌وکارها کمک می‌کند و باعث جلوگیری از ایجاد مشکلات در مجموعه‌های مختلف می‌شود. در ادامه با بررسی اشتباهات رایج مدیر عاملان ceo به شما کمک می‌کنیم از این چالش‌های این حوزه در‌ امان باشید:

اشتباهات رایج مدیر ارشد اجرایی - عملیاتی

نداشتن استراتژی مشخص عامل اشتباهات مدیر عامل در وظایف

1. عدم تفویض اختیار و تمرکز بیش از حد روی جزئیات

مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی تنها وظیفه تدوین و نظارت بر اجرای راهبرد‌ها و استراتژی‌های سازمان را برعهده دارد. بنابراین نباید با جزئیات و امور روزمره شرکت دست و پنجه نرم کند. در واقع ceo باید با تفویض اختیار، برخی از مسئولیت‌های مهم را به افراد توانمند بسپارد و با تمرکز روی وظایف اصلی خود به رشد و ارتقای عملکرد کارکنان کمک کند.

2. نداشتن چشم‌انداز و استراتژی مشخص

عدم وضوح در چشم‌انداز و مشخص نبودن استراتژی سازمان باعث سردرگمی و عدم انسجام کارکنان می‌شود و تاثیر منفی روی انگیزه آن‌ها دارد. مدیر ارشد اجرایی باید با ترسیم استراتژی واضح و شفاف و با ارائه چشم‌انداز الهام بخش مسیر حرکت سازمان را برای ذینفعان مشخص کند.

3. تصمیم‌گیری عجولانه

وقتی ceo بدون تجزیه تحلیل جوانب مختلف و عجولانه تصمیم بگیرد، ممکن است به دلیل اخذ تصمیمات اشتباه هزینه زیادی به سازمان تحمیل شود و مسیر دستیابی به اهداف کلان هم سخت‌‌تر و طولانی‌تر شود.

4. عدم برقراری ارتباط موثر

برقراری ارتباط موثر Ceo با ذینفعان برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به شهرت سازمان یا ایجاد هرگونه نارضایتی یا سوء تفاهم مهم است. پس مدیر ارشد اجرایی باید با مشتریان، کارکنان، سهامداران و تمام ذینفعان داخلی و خارجی به طور فعال و مستمر در ارتباط باشد.

5. مقاومت در برابر تغییر و انعطاف پذیر نبودن

Ceo با داشتن انعطاف‌پذیری بالا می‌تواند از فرصت‌های جدید در جهت رشد و پیشرفت سازمان استفاده کند و با آغوش باز پذیرای تغییر و تحولات جدید باشد. در دنیای پویای کسب‌وکار مقاومت در برابر تغییر باعث عقب ماندن از رقبا می‌شود. در حالی که انعطاف‌پذیری برای استقبال از‌ ایده‌های جدید و نوآوری محصولات و خدمات خیلی مهم است.

حقوق یک مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی چقدر است؟

میانگین حقوق و مزایای مدیر ارشد اجرایی – عملیاتی در ایران وابسته به عوامل مهم زیر است:

تغییر حقوق مدیر عامل در ایران بر اساس عوامل مختلف

  • تجربه و سابقه: هرچه تجربه و سابقه کار مدیر عامل اجرایی بیشتر باشد، حقوق و مزایای او بیش‌تر است.
  • اندازه سازمان: حقوق ceo با توجه به اندازه سازمان و نوع فعالیت آن مشخص می‌شود. حقوق مدیر ارشد اجرایی در سازمان‌های کلان بیشتر از کسب‌وکار‌های کوچک است.
  • مهارت‌ها و صلاحیت‌ها: هرچه مهارت و صلاحیت ceo بیش‌تر باشد یا تجربه بیش‌تری در بازاریابی بین‌المللی و مهندسی داشته باشد، حقوق او بالاتر است.
  • مالکیت شرکت: در صورتی که مدیر ارشد اجرایی مالک کل شرکت یا سهامدار بخشی از آن باشد، حقوق بیش‌تری دریافت می‌کند.

سخن پایانی

در این مقاله با شغل مدیریت ارشد اجرایی – عملیاتی و وظایف آن آشنا شدید. نقش مدیر عامل در هر سازمانی، هدایت تصمیمات استراتژیک، نظارت بر عملیات و ایجاد پل ارتباطی بین هیئت مدیره و کارمندان شرکت، حیاتی است. اگر شما هم قصد دارید به عنوان یک ceo در شرکت مشغول به کار شوید یا برای مجموعه خود یک ceo را استخدام کنید، بهتر است از مشاوران متخصص کسب و کار در آکادمی پاکراه کمک بگیرید.

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟
امتیاز
avatar

تحریریه آکادمی پاکراه

جمعی از محققین در زمینه کسب و کار

تیم تحریریه آکادمی ایمان پاکراه، با علم روز و تحقیق، محتواهای کاربردی و پویا در حوزه کسب و کار را ارائه می‌دهد. ما با افتخار تجربیات و دانش خود را با شما به اشتراک می‌گذاریم تا شما نیز به سمت دستیابی به اهداف کسب و کار خود حرکت کنید.