روند مداوم تبلیغات و پیامهای تبلیغاتی باعث ایجاد خستگی در میان مردم شده است. آمارها حاکی از آن هستند که ۲۷ درصد از افراد دائماً تحت بمباران پیامهای تبلیغاتی قرار میگیرند و ۶۶ درصد دیگر ترجیح میدهند تبلیغات کمتری ببینند.
افرادی که از حجم زیاد تبلیغات خسته شدند، بیشتر به توصیههای دوستان، خانواده یا جوامع آنلاین اعتماد میکنند تا تصمیمات خرید خود را بگیرند؛ به همین دلیل بازاریابی دهان به دهان میتواند به کسبوکارها کمک کند تا طرفداران وفاداری برای برندشان پیدا کنند که بهصورت فعال محصولات یا خدمات آنها را در شبکههای اجتماعی خود به اشتراک میگذارند. ترکیب این استراتژی با دیگر عناصر بازاریابی نه تنها موجب افزایش دیده شدن برند میشود، بلکه اعتباری به آن میبخشد که میتواند به رشد پایدار و حفظ مشتریان کمک کند. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
چرا بازاریابی دهان به مهم است؟
بازاریابی دهان به دهان بهعنوان یکی از ارزشمندترین استراتژیها برای کسبوکارها و مشتریان مطرح میشود. دلیل اصلی این موضوع «اعتماد خریداران به تجربیات و نظرات افراد نزدیکشان» است. طبق تحقیقات انجام شده، 92 درصد از مصرفکنندگان به توصیههای دوستان و خانوادهشان بیشتر از هر نوع تبلیغ دیگری اعتماد میکنند. در پژوهش که روی 1000 نفر انجام شد، 55 درصد از پاسخدهندگان اظهار داشتند که محصولات جدید را از طریق دهان به دهان کشف کردند و 40 درصد از آنها بر اساس همین توصیهها خرید کردند.
جالب است بدانید که 28 درصد ترجیح میدهند از این روش برای کشف محصولات جدید استفاده کنند تا هر روش دیگری؛ با این حال تنها 7 درصد از بازاریابان باور دارند که بازاریابی دهان به دهان در تصمیمگیریهای مربوط به خرید تأثیرگذار است.
نسلهای دهه 80 و 70، کودکانی بودند که یا در کوچهها با توپهای دولایه بازی میکردند یا به سراغ سرگرمیهای دیگری مانند هفتسنگ میرفتند و اگر اینها نبود، به تماشای تلویزیون مینشستند. شامپو بچه گلرنگ به خوبی از بازاریابی دهان به دهان بهره برد. این محصول بهعنوان یک یادآور خاص از دوران کودکی آن نسل، با یک ترفند ساده اما مؤثر یعنی یک شعر ریتمیک به یاد ماندنی در ذهنها نفوذ کرد:
“سرت رو با چی میشوری؟ با شامپو گلرنگ.”
این یک جمله ساده کافی بود تا جرقهای برای بازاریابی دهان به دهان زده شود. این محصول سالها در ذهن مصرفکنندگان از جمله کودکان و والدینشان باقی ماند و به شکل طبیعی خود را تبلیغ کرد. آیا هنوز هم فکر میکنید این روش برای شما مناسب نیست!
بازاریابی دهان به دهان چیست؟
بازاریابی دهان به دهان یعنی وقتی که مردم در مورد یک محصول یا خدمات خوب یا بدی که تجربه کردهاند، با دیگران صحبت میکنند. این مثل یک زنجیره است که وقتی یک نفر از چیزی راضی باشد، به دوستان و آشنایانش میگوید و آنها هم ممکن است به دیگران بگویند.
مثال:
فرض کن شما یک رستوران جدید را امتحان کردید و غذاهایش خیلی خوشمزه بود. شما آنقدر از غذاها راضی بودید که به دوستانتان توصیه کردید به آنجا بروند. این همان بازاریابی دهان به دهان است. شما بدون اینکه پولی خرج کنید، به رستوران کمک کردید تا مشتریهای جدید پیدا کند.
Word-of-mouth marketing: این عبارت ترجمه مستقیم و رایجترین عبارت برای بازاریابی دهان به دهان است.
WOM: این مخفف از عبارت “Word-of-mouth” گرفته شده و به طور گسترده در ادبیات بازاریابی استفاده میشود.
این نوع بازاریابی زمانی اتفاق میافتد که مردم در مورد یک برند یا محصول «دهان به دهان» صحبت میکنند. این کار میتواند از طرق مختلف و در کانالهای متفاوت انجام شود مانند:
بازاریابی ویروسی
بازاریابی ویروسی: مانند چالشهای وایرال که به سرعت در شبکههای اجتماعی پخش میشوند.
این نوع بازاریابی به انتشار تدریجی آگاهی در مورد یک محصول یا برند وابسته است. معمولاً کمپینهای ویروسی زمانی موفق میشوند که به طیف گستردهای از مخاطبان فراتر از گروه هدف اصلی دسترسی پیدا کنند. بازاریابی ویروسی و همهمهای هر دو به تأثیرگذاری کلامی و دهان به دهان متکی هستند، اما بازاریابی ویروسی معمولاً به زمان بیشتری برای رسیدن به نتایج نیاز دارد.
بازاریابی همهمهای
بازاریابی همهمهای: ایجاد گفتگوهای جذاب در مورد یک محصول، مانند یک کمپین تبلیغاتی خلاقانه.
این شیوه از بازاریابی با هدف افزایش آگاهی ویروسی درباره یک کمپین یا محصول، گفتگوهای جذابی را در جوامع آنلاین و حضوری ایجاد میکند. بازاریابی همهمهای به دنبال برانگیختن هیجان و مشارکت در مورد یک موضوع خاص است.
علنی بودن
بازاریابی علنی: جلب توجه رسانهها و عموم مردم، مانند یک رویداد خیریه که توسط یک برند برگزار میشود.
این نوع بازاریابی به جلب توجه عمومی و ایجاد آگاهی در مورد یک برند یا محصول میپردازد. هدف اصلی در اینجا «ایجاد رابطهای مثبت با رسانهها و عموم مردم» است. این شیوه شامل مدیریت بحران، افزایش آگاهی از برند و تقویت شهرت است.
وبلاگ نویسی
این فعالیت میتواند شامل متون، ویدئوها یا رسانههای دیگر باشد که کسبوکارها بهصورت مستقل در اینترنت منتشر میکنند. وبلاگ نویسی به برندها این فرصت را میدهد که اعتماد مشتریان را جلب کرده و آنها را به مشتریان وفادار تبدیل کنند.
بازاریابی شبکههای اجتماعی
این شیوه از بازاریابی با استفاده از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی، به ارتباط و تعامل میان مصرفکنندگان مختلف میپردازد و موجب افزایش آگاهی و جذب مشتریان میشود.
بازاریابی احساسی
بازاریابی احساسی: ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطبان، مانند تبلیغ یک برند پوشاک که بر روی احساسات نوستالژی تمرکز دارد.
پیامهای بازاریابی احساسی روی تحریک عواطف و احساسات خاص تمرکز دارند تا تأثیرگذار باشند. این نوع بازاریابی معمولاً با استفاده از تصاویر و در پاسخ به رویدادهای جاری یا اخبار جدید شکل میگیرد.
بازاریابی ارجاعی
بازاریابی ارجاعی: تشویق مشتریان به معرفی محصول یا خدمات به دیگران، مانند برنامههای ارجاعی فروشگاههای آنلاین.
این نوع بازاریابی مشتریان را ترغیب میکند تا درباره محصولشان صحبت کرده و نظرات خود را از طریق هر کانال ارتباطی ممکن با مشتریان بالقوه به اشتراک بگذارند.
مزایای بازاریابی دهان به دهان چیست؟
گنجاندن بازاریابی دهان به دهان در استراتژی بازاریابی شما میتواند مزایای متعددی داشته باشد:
- این نوع بازاریابی از تبلیغات سنتی یا تبلیغات پولی مقرونبهصرفهتر است.
- اعتبار برند را افزایش میدهد زیرا از دیدگاه مردم، واقعیتر و معتبرتر از تبلیغات دیگر است. بگذارید یک مثال ساده برای شما بزنیم:
احتمالاً سریال شهرزاد را دیده باشید! موفقیت چشمگیر سریال «شهرزاد» به جز کیفیت بالای تولیدش، به بازاریابی دهان به دهان ربط داشت. در آن زمان، فضای شبکههای خانگی پر از سریالهایی بود که هر چند بینندههای قابلتوجهی داشتند اما هیچکدام نتوانسته بودند مانند «شهرزاد» بر احساس اعتماد مخاطبان تأثیر بگذارند. شهرزاد از تجربهاش در «قهوه تلخ» درسهای ارزشمندی گرفت و در تلاش بود تا اعتماد از دست رفتهای را که در شبکههای خانگی وجود داشت، دوباره احیا کند و موفق شد.
- این روش تبلیغاتی، تأثیرگذاری بیشتری دارد زیرا بر پایه توصیههای شخصی بنا شده است.
- روابط مشتریان را تقویت میکند زیرا ارتباط مستقیم با مخاطب هدف را در اولویت قرار میدهد.
- از برندها محافظت میکند با اینکه شنیدن نظرات اجتماعی و تحلیل احساسات را به بخشهای کلیدی استراتژی بازاریابی تبدیل میکند.
در 8 مرحله بازاریابی دهان به دهان را انجام دهید
اول از همه بگویید که آیا مخاطب هدف خود را میشناسید؟ این موضوع اهمیت زیادی دارد زیرا برای جذب بازاریابی دهان به دهان که باعث افزایش دسترسی برند میشود، باید بدانید با چه کسی صحبت میکنید. برای این کار میتوانید دادههای حاصل از تعامل افراد با وبسایت خود یا نحوه استفاده آنها از محصولات یا خدمتتان را تجزیه و تحلیل کنید. به این فکر کنید که در کدام پلتفرمها فعال هستند. آیا در بحثهای Reddit مشارکت میکنند؟
LinkedIn میتواند منبع باارزشی از دادههای مخاطبان باشد. بسیاری از افراد اطلاعات شخصی بیشتری را در LinkedIn نسبت به سایر پلتفرمها قرار میدهند بهعنوانمثال شما میتوانید موارد زیر را از یک فرد پیدا کنید:
- جنسیت
- تاریخ تولد
- عنوان شغلی
- مهارتها و علایق
این اطلاعات میتواند به شما کمک کند تا محتوای بهتری برای آن مخاطب بنویسید. وقتی مخاطب خود را شناختید، میتوانید استراتژی بازاریابی دهان به دهان را اجرا کنید. این کار نیاز به تمرکز بر دو حوزه کلیدی دارد:
مرحله 1: شناخت عمیق مخاطب
- تجزیه و تحلیل دادهها: از ابزارهای تحلیل وبسایت، شبکههای اجتماعی و سایر منابع دادهای برای جمعآوری اطلاعات درباره مخاطبان خود استفاده کنید. به دنبال الگوهایی در رفتار، علایق و نیازهای آنها باشید.
- ایجاد پرسونا: با استفاده از دادههای جمعآوری شده، شخصیتهای ایدهآل مشتری (پرسونا) را ایجاد کنید. این پرسوناها به شما کمک میکنند تا بهتر با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.
مثال:
اگر یک شرکت تولید لوازم آرایشی هستید، ممکن است چندین پرسونای مختلف داشته باشید، مانند “زن شاغل جوانی که به دنبال محصولات آرایشی طبیعی است” یا “مادر خانهدار که به دنبال محصولات آرایشی با قیمت مناسب است”.
مرحله 2: طراحی محصول یا خدمت با تمرکز بر تجربه کاربری
بهترین راه برای ایجاد بازاریابی دهان به دهان مثبت پیرامون یک محصول یا خدمت «توجه به تجربه کاربری» است. به طراحی و ویژگیها فکر کنید. محصول شما لازم نیست زیبا باشد؛ باید عملکرد خوبی داشته باشد و استفاده از آن برای مردم آسان باشد.
مثال اپل:
محصولات اپل همواره با طراحی زیبا و تجربه کاربری ساده شناخته میشوند. این ویژگیها باعث شده است که کاربران اپل به شدت به محصولات این شرکت وفادار باشند و تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
مرحله 3: توصیف دقیق و جذاب
به این فکر کنید که محصول یا خدمت شما برای چه کسانی طراحی شده است و چگونه آن را برای آن مخاطب توصیف میکنید.
- محصول چه کاری انجام میدهد؟
- برای چه کسی طراحی شده است؟
- چه نیازی را برای آنها برآورده میکند؟
- چه مشکلی را حل میکند؟
پس از اینکه به این سؤالات مهم پاسخ دادید، میتوانید محتوای بازاریابی جذابی حول آن را ایجاد کنید.
شاید در قالب یک مثال، راحتتر این موضوع را درک کنید. دیوار موفقیت خود را مدیون یک استراتژی بازاریابی دهان به دهان مؤثر است که بر دو اصل زیر بنا شده است:
- ارائه خدمات رایگان برای ثبت نیازمندیها
- سهولت در ایجاد آگهیها
نرم افزار یا وبسایت دیوار به فضایی تبدیل شده که همه میتوانند بدون نگرانی در آن فعالیت کنند. در واقع، بنیاد این نوع بازاریابی بر «اعتماد» استوار است. دیوار با سادگی و کاربرپسند بودنش، احساس اعتماد را بین افراد ناآشنا تقویت میکند. در نهایت، کاربران دیوار همه امکانات لازم برای اشتراکگذاری تجربههای خود در خرید و فروش چه در شرایط خاص و چه در شرایط عادی را در اختیار دارند و میتوانند در یک فضای نامطمئن از اعتماد بیشتری بهرهمند شوند.
مثال:
به جای اینکه بگویید “این گوشی دارای پردازنده 8 هستهای است”، بگویید “با این گوشی میتوانید به سرعت و روان به همه کارهای خود برسید”.
مرحله 4: ایجاد جامعه
یکی دیگر از راههای موثر برای تقویت بازاریابی دهان به دهان، ایجاد یک جامعه حول محصول یا خدمت شما است. این جامعه میتواند در قالب یک گروه فیسبوک، یک انجمن آنلاین یا حتی یک رویداد حضوری باشد.
مثال:
بسیاری از برندهای مد، رویدادهایی را برگزار میکنند تا مشتریان بتوانند با طراحان و سایر مشتریان ارتباط برقرار کنند و تجربه خرید بهتری داشته باشند.
مرحله 5: تشویق به اشتراکگذاری
برای تشویق کاربران به اشتراکگذاری تجربیات خود، میتوانید از برنامههای ارجاع، مسابقات و سایر پاداشها استفاده کنید.
مثال:
Dropbox: Dropbox با ارائه فضای ذخیرهسازی رایگان اضافی به کاربران، آنها را تشویق میکند تا دوستان خود را به این سرویس دعوت کنند.
مرحله 6: مدیریت بازخوردها
به نظرات و بازخوردهای مشتریان خود به دقت گوش دهید و به آنها پاسخ دهید. این کار نشان میدهد که شما به مشتریان خود اهمیت میدهید و به بهبود محصولات یا خدمات خود متعهد هستید.
مثال: پلتفرم تخصصی تعمیرات آی پی امداد از طریق برنامه رابط کاربری، شبکه های اجتماعی و سایت به فیدبک های مشتریان را جمع آوری میکند و به آن ها پاسخ میدهد و در نهایت آنالیز میکند تا سیستم خود را ارتقا دهد.
مرحله 7: اندازهگیری نتایج
- از ابزارهای تحلیل وبسایت و شبکههای اجتماعی برای اندازهگیری میزان موفقیت کمپین بازاریابی دهان به دهان خود استفاده کنید.
- شاخصهایی مانند تعداد اشتراکگذاریها، تعداد نظرات مثبت، افزایش فروش و میزان ترافیک وبسایت را اندازهگیری کنید.
مرحله 8: ایجاد محتواهای جذاب و تبلیغات
- داستانهای مشتریان موفق را به اشتراک بگذارید تا دیگران نیز به محصول یا خدمت شما علاقهمند شوند.
- ویدئوهای کوتاه و جذاب میتوانند به سرعت توجه مخاطبان را جلب کنند.
- با اینفلوئنسرهایی که در حوزه فعالیت شما فعالیت میکنند، همکاری کنید.
- کمپینهای مشترکی را با اینفلوئنسرها اجرا کنید.
- رویدادهایی مانند نمایشگاهها، کارگاهها و مهمانیها را برای مشتریان خود برگزار کنید.
- به مشتریان خاص هدایای سفارشی بدهید تا احساس ارزشمندی کنند.
توجه: اجرای موفقیتآمیز بازاریابی دهان به دهان نیازمند صبر و تداوم است. با پیادهسازی این مراحل و با کمی خلاقیت، میتوانید به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنید.
استراتژیهای بازاریابی دهان به دهان
در حالی که بازاریابی دهان به دهان اغلب بهطور ارگانیک اتفاق میافتد، شرکتها میتوانند به چندین روش مشتریان را تشویق کنند تا اطلاعات مربوط به محصولاتشان را گسترش دهند. در اینجا چند استراتژی برای رشد کسبوکار از طریق بازاریابی دهان به دهان را برایتان آوردیم:
- مشتریان را تشویق کنید که نظرات خود را ثبت کنند.
- به مشتریانی که دیگران را معرفی میکنند، امتیازاتی را ارائه دهید.
- محتوای جذابی برای شبکههای اجتماعی ایجاد کنید که واکنش احساسی دنبال کنندگان را برانگیزد.
- با حفظ حضور در شبکههای اجتماعی و ایجاد یک تگ منحصربهفرد برای تصاویر و پستها، اشتراکگذاری تجربهها توسط کاربران را آسان کنید.
- محصولات خود را در اختیار کاربران تأثیرگذار شبکههای اجتماعی قرار دهید تا برای مخاطبان خود آن را بررسی کنند.
- با مشتریان بهخوبی رفتار کنید و در هر تعامل، تجربهای مثبت فراهم کنید.
- جامعه مشتریان خود را بشناسید و تجربهها و استراتژیهای شبکههای اجتماعی خود را برای آنها سفارشی کنید.
- با ایجاد یک برنامه وفاداری، مشتریان را تشویق کنید تا به شما وفادار بمانند و به طور مداوم از محصولات یا خدمات شما استفاده کنند.
- با شرکتهای دیگر در صنعت خود همکاری کنید تا به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید.
- برگزاری رویدادهای خاص مانند نمایشگاهها، کارگاهها و مسابقات میتواند به ایجاد تجربههای مثبت برای مشتریان و تقویت ارتباط با آنها کمک کند.
مثالی واقعی برای استراتژی بازاریابی دهان به دهان
فرض کنید صاحب یک کافیشاپ کوچک و دوستداشتنی در مرکز شهر هستید. میخواهید مشتریان بیشتری جذب کنید و به یک برند محلی محبوب تبدیل شوید. در اینجا یک مثال جامع از چگونگی اجرای استراتژیهای بازاریابی دهان به دهان برای کسبوکار شما آورده شده است:
1. ایجاد تجربه منحصر به فرد برای مشتری:
- از دانههای قهوه باکیفیت و روشهای دمآوری خاص استفاده کنید تا طعم قهوه شما متمایز باشد.
- منوی خود را با سلیقه تمامی مشتریان پوشش دهید.
- به تمام محصولات منو خود توجه نمایید تا بهترین در آن منطقه باشد. تعداد منو مهم نیست، کیفیت آن مهم است. بنابراین به تهیه انواع کیک های خوشمزه با متریال خوب فکر کنید.
- به محیط و دکور کافه خود متناسب با شناختی که از سلیقه مشتریان خود به دست آورده اید توجه نمایید.
2. تشویق مشتریان به ثبت نظرات:
- در کنار صورت حساب، کارت پستالهایی قرار دهید که از مشتریان بخواهید نظرات خود را در مورد تجربه خود بنویسند و در یک جعبه مخصوص قرار دهند.
- اگر از این کار امتناع میکنند، با دادن یک قهوه رایگان یا هر تخفیف یا .. آن ها را تشویق به انجام این کار نمایید.
- همچنین اگر بودجه این کار را دارید، یک صفحه اختصاصی برای نظرات مشتریان در وبسایت خود ایجاد کنید و به طور مرتب به آنها پاسخ دهید.
3. برنامه وفاداری:
- به مشتریانی که به طور مرتب به کافیشاپ شما مراجعه میکنند، کارت امتیازی بدهید و به ازای هر خرید، به آنها امتیاز بدهید. پس از جمعآوری تعداد مشخصی امتیاز، مشتری میتواند از تخفیف یا هدیه رایگان استفاده کند.
- برای مشتریان وفادار خود، رویدادهای ویژهای مانند کارگاههای آموزشی قهوه یا تست طعم برگزار کنید.
4. همکاری با اینفلوئنسرهای محلی:
- با بلاگرهای غذایی محلی یا پیج های محلی همکاری کنید تا در مورد کافیشاپ شما پست بگذارند و از محصولات شما عکس بگیرند.
- از هشتگهای محلی و مرتبط با قهوه استفاده کنید و از اینفلوئنسرها بخواهید که از هشتگ شما استفاده کنند.
5. ایجاد جامعه آنلاین:
- یک صفحه اینستاگرام فعال ایجاد کنید و بهطور مرتب عکسها و ویدئوهایی از فضای کافیشاپ، محصولات و رویدادهای خود منتشر کنید.
- یک گروه برای مشتریان وفادار خود ایجاد کنید تا بتوانند با هم در ارتباط باشند و نظرات خود را در مورد محصولات و خدمات شما به اشتراک بگذارند.
6. داستانسرایی:
- داستان برند خود را روایت کنید. مثلاً اینکه چرا این کافیشاپ را راهاندازی کردهاید و چه ارزشی برای شما دارد.
داستانهای موفقیتآمیز مشتریان خود را در شبکههای اجتماعی و وبسایت خود به اشتراک بگذارید.
7. رویدادهای محلی:
- با سایر کسبوکارهای محلی همکاری کنید و رویدادهای مشترک برگزار کنید.
- به مانند مثال مواد اولیه را از فروشگاه های معتبر خرید کنید و در بخشی از کافه خود با نوشته ای به مانند: مواد اولیه این کافه از محصولات ماهشام میباشد، کیفیت کار خود را تبلیغ کنید و در آینده با بزرگ شدن کسب و کار خود و رضایتمندی مشتریان، مطمئن باشید، ماهشام هم به شما میپیوندد و با ادعا شما را به عنوان یک مشتری معرفی میکند.
- با حمایت از رویدادهای خیریه، تصویر مثبتی از برند خود در جامعه ایجاد کنید.
با اجرای این استراتژیها، میتوانید به تدریج یک جامعه وفادار از مشتریان ایجاد کنید که به صورت خودجوش در مورد کافیشاپ شما صحبت کنند و آن را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند.
نکات مهم:
- برای موفقیت در بازاریابی دهان به دهان، باید به طور مداوم و پیوسته تلاش کنید.
- با توجه به بازخوردهای مشتریان و تغییرات بازار، استراتژیهای خود را بهروزرسانی کنید.
- نتایج کمپینهای خود را اندازهگیری کنید تا بتوانید اثربخشی آنها را ارزیابی کنید.
چه کسانی باید سراغ بازاریابی دهان به دهان بروند؟
بیشتر شرکتها میتوانند از بازاریابی دهان به دهان بهرهمند شوند. مصرفکنندگانی که به فکر خریدهای جدید یا بزرگ هستند، معمولاً از افراد اطراف خود توصیههایی میخواهند. اگر یکی از دوستان آنها به شرکتی خاص اشاره کند، ممکن است مصرفکننده تنها بر اساس همین توصیه مشتاق شود که محصولات آن شرکت را امتحان کند. هر شرکتی که استراتژی ارتباطات در شبکههای اجتماعی یا یک پلتفرم آنلاین داشته باشد، میتواند از بازاریابی دهان به دهان بهرهمند شود.
برای مثال در ایران، بسیاری از برندهای محصولات آرایشی از طریق تجربیات مثبت مشتریان پیشرفت کردهاند. برای مثال، وقتی یک خانم از یک کرم یا لوازم آرایشی راضی باشد، به احتمال زیاد به دوستانش پیشنهاد میدهد و این نوع معرفی میتواند باعث جذب مشتریان جدید شود.
البته شرکتهایی که به شدت به شهرت خود متکی هستند مانند کسبوکارهای کوچک یا شرکتهایی که محصولات خاص ارائه میدهند هم میتوانند از این نوع بازاریابی بهره فراوان ببرند. زمانی که یک شرکت محصولات سطح بالا تولید میکند، بازاریابی دهان به دهان میتواند مؤثر باشد. مشتریان بالقوه معمولاً میخواهند بدانند که اگر مقدار زیادی پول خرج میکنند، تجربه خدمات مشتری فوقالعاده و محصول با کیفیتی را دریافت خواهند کرد.
کلام آخر
بازاریابی دهان به دهان میتواند نقش مهمی در موفقیت کمپینهای تبلیغاتی ایفا کند و بهعنوان یک راهحل مؤثر در برابر «محافظهکاری مشتریان» عمل کند و آنها را به مشارکت در بحث درباره محصول شما ترغیب کند. یکی از مزایای کلیدی این نوع بازاریابی این است که منبع تبلیغات معمولاً یک فرد عادی است که بدون هیچگونه منافع مالی از طرف برند، بهطور خودجوش اقدام به معرفی محصول میکند. این ویژگی موجب ایجاد تأثیر مثبت بر کمپین تبلیغاتی شده و نظرات مصرفکنندگان را در مورد یک محصول مشخص میکند.
آکادمی پاکراه میتواند با رویکردی جامع و حرفهای به شما کمک کند تا از قدرت بازاریابی دهان به دهان بهعنوان یک ابزار مؤثر در رشد و توسعه کسبوکارتان بهره ببرید. آکادمی پاکراه بهعنوان یک شریک استراتژیک قدرتمند در دنیای تبلیغات، آماده است تا همراه شما در این مسیر باشد.